Гигс: Не отписујте га, тако је и Видић почео!

Легенда Манчестер Јунајтеда Рајан Гигс мисли да се одбрани "Црвених ђавола" треба дати још времена да се уигра. Стао је и за Виктора Линделофа.

Фудбал 27.10.2017 | 15:15
Гигс: Не отписујте га, тако је и Видић почео!
Линделоф је од доласка из Бенфике за 31 милион фунти често на удару критика, а у поразу од Хадерсфилда 2:1 се истакао киксом који је његовог тима коштао три бода.

Гигс каже да је својевремено гледао и Немању Видића, Јапа Стама и Патриса Евру да се после тешких почетака уздижу и освајају пехаре у Премијер лиги.

"Један играч који је привукао превише критика је Виктор Линделоф и сигурно не треба да буде отписан. Неки играчи дођу у Премијер лигу и одмах се уклопе, али другима је потребно шест месеци или чак годину дана као што је било са Патрисом Евром, Јап Стамом, или Немањом Видићем и они су постали невероватни играчи", каже Гигс за Скај Спортс. 

Он објашњава да побеђује екипа и екипа губи, па се не може издвајати један играч, нарочито не када не игра стално. Једноставно мора да се избори и прође кроз то. 

Видић је и по доласку у Манчестер Јунајтед више пута нагласио колико се другачије ради у Енглеској и колико је теже, а навијачи "Црвених ђавола" би извесно били пресрећни да још једном добију пар дефанзиваца какав су били Рио Фердинанд и Немања Видић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар