Gigs: Ne otpisujte ga, tako je i Vidić počeo!

Legenda Mančester Junajteda Rajan Gigs misli da se odbrani "Crvenih đavola" treba dati još vremena da se uigra. Stao je i za Viktora Lindelofa.

Fudbal 27.10.2017 | 15:15
Gigs: Ne otpisujte ga, tako je i Vidić počeo!
Lindelof je od dolaska iz Benfike za 31 milion funti često na udaru kritika, a u porazu od Hadersfilda 2:1 se istakao kiksom koji je njegovog tima koštao tri boda.

Gigs kaže da je svojevremeno gledao i Nemanju Vidića, Japa Stama i Patrisa Evru da se posle teških početaka uzdižu i osvajaju pehare u Premijer ligi.

"Jedan igrač koji je privukao previše kritika je Viktor Lindelof i sigurno ne treba da bude otpisan. Neki igrači dođu u Premijer ligu i odmah se uklope, ali drugima je potrebno šest meseci ili čak godinu dana kao što je bilo sa Patrisom Evrom, Jap Stamom, ili Nemanjom Vidićem i oni su postali neverovatni igrači", kaže Gigs za Skaj Sports. 

On objašnjava da pobeđuje ekipa i ekipa gubi, pa se ne može izdvajati jedan igrač, naročito ne kada ne igra stalno. Jednostavno mora da se izbori i prođe kroz to. 

Vidić je i po dolasku u Mančester Junajted više puta naglasio koliko se drugačije radi u Engleskoj i koliko je teže, a navijači "Crvenih đavola" bi izvesno bili presrećni da još jednom dobiju par defanzivaca kakav su bili Rio Ferdinand i Nemanja Vidić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar