Саша Илић: Гарантујем, сваки играч даје максимум!

Капитен Партизана Саша Илић уверава навијаче да нема оних који забушавају на терену. "Ово што следи биће прекретница у сезони", каже икона црно-белих.

Фудбал 26.10.2017 | 23:00
Саша Илић: Гарантујем, сваки играч даје максимум!
Током утакмице против Бачке минулог викенда, Саша Илић је био један од ретких фудбалера Партизана који је константно добијао аплаузе. А када се неколико пута враћао да помогне одбрани, са трибина су се могле чути овације.

Партизан се није мучио против Бачке, али је био далеко од екипе која је српски шампион, која меље противнике, која га "дави као змија жабу". Отприлике је то било клај-клај, да се отаља посао, да се упишу три бода.

А управо је Саша Илић добио највише похвала од навијача Партизана на разноразним форумима и друштвеним мрежама, уз обавезни коментар: "Па, је л' мора Сале у овим годинама да им показује како се трчи, шта је жеља, шта значи носити Партизанов дрес?".

Оно што Илић значи за екипу је немерљиво и то истичу сви његови саиграчи и чланови стручног штаба. Било да је на терену или поред клупе, за њих је важно да је Саша Илић ту. Проблем је што на видику нема његове замене или бар они који су "пројектовани" нису још дорасли задатку...

Има ту и разних прича и причица, те овај није за Партизан, те онај не може ни да игра у Телеоптику, те екипа или неко из екипе "буши тренера"...

Упитан данас за коментар поводом таквих навијачких запажања и оцена, Илић одмахује главом:

"Ма, не, никад се нисам бавио тиме. Ја сам се, бар, наслушао тога у овој нашиј лиги - час се прича да неко трчи, па да не трчи, час да може, па да не може... Оно што ја гарантујем јесте да свако од играча даје максимум. Некад испадне добро, некад лоше... Али, најважније је да смо против Бачке остварили победу", каже Илић за МОНДО.

Пред Партизаном је, заиста, згуснут распоред, што у Суперлиги, што у Лиги Европе, па Куп Србије...

Илић каже да је наредни период, а то је неколико предстојећих утакмица - прекретница.

"Имали смо неких проблема на нашем стадиону, губили смо бодове, али опет доведени су неки играчи, треба времена за уигравање. Прошле сезоне имали смо двојицу играча који су дали много голова... Углавном, ништа није изгубљено, има још времена, опет је систем такав да следи подела бодова и за сада је све на истом", истиче он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар