Saša Ilić: Garantujem, svaki igrač daje maksimum!

Kapiten Partizana Saša Ilić uverava navijače da nema onih koji zabušavaju na terenu. "Ovo što sledi biće prekretnica u sezoni", kaže ikona crno-belih.

Fudbal 26.10.2017 | 23:00
Saša Ilić: Garantujem, svaki igrač daje maksimum!
Tokom utakmice protiv Bačke minulog vikenda, Saša Ilić je bio jedan od retkih fudbalera Partizana koji je konstantno dobijao aplauze. A kada se nekoliko puta vraćao da pomogne odbrani, sa tribina su se mogle čuti ovacije.

Partizan se nije mučio protiv Bačke, ali je bio daleko od ekipe koja je srpski šampion, koja melje protivnike, koja ga "davi kao zmija žabu". Otprilike je to bilo klaj-klaj, da se otalja posao, da se upišu tri boda.

A upravo je Saša Ilić dobio najviše pohvala od navijača Partizana na raznoraznim forumima i društvenim mrežama, uz obavezni komentar: "Pa, je l' mora Sale u ovim godinama da im pokazuje kako se trči, šta je želja, šta znači nositi Partizanov dres?".

Ono što Ilić znači za ekipu je nemerljivo i to ističu svi njegovi saigrači i članovi stručnog štaba. Bilo da je na terenu ili pored klupe, za njih je važno da je Saša Ilić tu. Problem je što na vidiku nema njegove zamene ili bar oni koji su "projektovani" nisu još dorasli zadatku...

Ima tu i raznih priča i pričica, te ovaj nije za Partizan, te onaj ne može ni da igra u Teleoptiku, te ekipa ili neko iz ekipe "buši trenera"...

Upitan danas za komentar povodom takvih navijačkih zapažanja i ocena, Ilić odmahuje glavom:

"Ma, ne, nikad se nisam bavio time. Ja sam se, bar, naslušao toga u ovoj našij ligi - čas se priča da neko trči, pa da ne trči, čas da može, pa da ne može... Ono što ja garantujem jeste da svako od igrača daje maksimum. Nekad ispadne dobro, nekad loše... Ali, najvažnije je da smo protiv Bačke ostvarili pobedu", kaže Ilić za MONDO.

Pred Partizanom je, zaista, zgusnut raspored, što u Superligi, što u Ligi Evrope, pa Kup Srbije...

Ilić kaže da je naredni period, a to je nekoliko predstojećih utakmica - prekretnica.

"Imali smo nekih problema na našem stadionu, gubili smo bodove, ali opet dovedeni su neki igrači, treba vremena za uigravanje. Prošle sezone imali smo dvojicu igrača koji su dali mnogo golova... Uglavnom, ništa nije izgubljeno, ima još vremena, opet je sistem takav da sledi podela bodova i za sada je sve na istom", ističe on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar