Ух, шта је рекао Клопу!

"Зли дечко" енглеског фудбала Џои Бартон поручио Јиргену Клопу: "Све што ти причаш је срање!"

Фудбал 25.10.2017 | 17:15
Ух, шта је рекао Клопу!
Ливерпулова игра у одбрани је лоша. Благо речено. На моменте дефанзивна линија црвених изгледа као из неке нижеразредне лиге о чему, на пример, сведочи и последња утакмица у Премијер лиги против Тотенхема, који се поигравао и натрпао Ливерпулу четири комада.

Са 13 бодова у Премијер лиги Ливерпул је на деветом месту, а чак 12 бодова заостаје за водећим Манчестер ситијем. Дакле, ни ове сезоне ништа од надања навијача Ливерпула да би њихов вољени клуб могао да се умеша у борбу за титулу...

На критике за лошу дефанзивну игру свог тима, тренер Јирген Клоп је реаговао у свом стилу, рекавши да би за само два сата могао да напише књигу о одбрани.

"Ја сам веома добар у развијању игре за одбрану. О томе бих могао књигу да напишем и то за само два сата", каже Немац.

На ову Клопову опаску реаговао је момак без длаке на језику - Џои Бартон, један од најпроблематичнијих фудбалера које је Енглеска икада имала.

"Недавно је причао о књизи о одбрани у два сата. Очигледно да ту његову књигу нико од задње четворке тима, заједно са голманом, није прочитао. Све што Клоп каже је само срање!".

Бартон додаје да Ливерпул има квалитет у навалној линији, али да нико од офанзивних фудбалера не ради ништа што се тиче одбрамбених задатака. Наравно, Бартон у томе види кривца - Клопа.

"Ливерпул има сјајну предњу линију, Мо Салах је одлично појачање, Филип Кутињо којег су некако задржали... Али, грешке које праве у одбрани терају ме да се запитам шта сви они раде преко недеље на тренинзима?!",

Иначе, каријера 35-годишњег Џоија Бартона испуњена је многим контроверзама, инцидентима и оптужбама за насиље. Енглеска јавност памти га по инциденту у центру Ливерпула због којег је одлежао 77 дана у затвору.

Бартон је играо за Манчестер сити, Њукасл, Квинс парк ренџерс, Олимпик из Марсеја, Глазгов ренџерс, Барнли...

У готово сваком клубу у којем је играо направио је неки инцидент - било на терену или ван њега. Тако је у Манчестер ситију запечатио судбину наневши повреде свом саиграчу Осману Дабуу. И у Глазгов ренџерсу није имао мира. На тренингу се посвађао са Ендијем Холидејем, па га је клуб суспендовао на три недеље.

Тренутно је играч без клупског ангажмана јер јесуспендован на 18 месеци због клађења.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар