Видео - Марадона Кејну: Прочитаће те голмани!

Мало ко ове сезоне може да саветује Харија Кејна како да постиже голове. Осим можда једног од најбољих играча свих времена.

Фудбал 26.10.2017 | 22:00
Видео - Марадона Кејну: Прочитаће те голмани!
Дијего Армандо Марадона је дошао на утакмицу између Тотенхема и Ливерпула овог викенда и срео се са 24-годишњим нападачем "Певаца", са менаџером Маурисијом Поћетином и голманом Хугом Лорисом.

Марадона је том приликом поделио неколико савета младом нападачу Тотенхема и енглеске репрезентације.

"Маурисио стварно има прави ослонац екипе. Хуго све зауставља на једном крају, а Хари све погађа на другом. Само напред, концентришите се на утакмицу... О и Хари, немој увек да циљаш уз стативу, шутирај и у другу страну. Знаш зашто? Голмани те стално гледају на телевизији, тако да следећи пут – по дијагонали", рекао је Марадона.

Марадона је на утакмици између Тотенхема и Ливерпула био гост, добио је дрес "Певаца", а Хари Кејн ни на том мечу није разочарао. Дао је голове у 4. и 56. минуту и у Премијер лиги ове сезоне има осам голова.



Дијего Армандо Марадона уживо је прошлог викенда гледао победу Тотенхема против Ливерпула и после утакмице сишао у свлачионицу домаћих.

После поздрава са менаџером "певаца", својим земљаком Аргентинцем Маурисијом Покетином, "Ел Пибе" се кратко видео и са голманом Тотенхема Уго Лорисом и нападачемХаријем Кејном.

"Ово је костур тима. Један брани све, а други све 'убацује'", насмејао се славни фудбалер, за многе најбољи у историји те игре.

После кратког разговора, Марадона је накратко задржао Кејна и дао му савет.

"Хари, немој увек да гађаш ближу стативу. Иди понекад и на другу страну. Знаш зашто? Голмани (показао му ка Лорису) те посматрају на ТВ-у све време. Тако да, следећи пут... У други угао!", рекао је Аргентинац, а Кејн је уз осмех потврдно климнуо главом.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар