Video - Maradona Kejnu: Pročitaće te golmani!

Malo ko ove sezone može da savetuje Harija Kejna kako da postiže golove. Osim možda jednog od najboljih igrača svih vremena.

Fudbal 26.10.2017 | 22:00
Video - Maradona Kejnu: Pročitaće te golmani!
Dijego Armando Maradona je došao na utakmicu između Totenhema i Liverpula ovog vikenda i sreo se sa 24-godišnjim napadačem "Pevaca", sa menadžerom Maurisijom Poćetinom i golmanom Hugom Lorisom.

Maradona je tom prilikom podelio nekoliko saveta mladom napadaču Totenhema i engleske reprezentacije.

"Maurisio stvarno ima pravi oslonac ekipe. Hugo sve zaustavlja na jednom kraju, a Hari sve pogađa na drugom. Samo napred, koncentrišite se na utakmicu... O i Hari, nemoj uvek da ciljaš uz stativu, šutiraj i u drugu stranu. Znaš zašto? Golmani te stalno gledaju na televiziji, tako da sledeći put – po dijagonali", rekao je Maradona.

Maradona je na utakmici između Totenhema i Liverpula bio gost, dobio je dres "Pevaca", a Hari Kejn ni na tom meču nije razočarao. Dao je golove u 4. i 56. minutu i u Premijer ligi ove sezone ima osam golova.



Dijego Armando Maradona uživo je prošlog vikenda gledao pobedu Totenhema protiv Liverpula i posle utakmice sišao u svlačionicu domaćih.

Posle pozdrava sa menadžerom "pevaca", svojim zemljakom Argentincem Maurisijom Poketinom, "El Pibe" se kratko video i sa golmanom Totenhema Ugo Lorisom i napadačemHarijem Kejnom.

"Ovo je kostur tima. Jedan brani sve, a drugi sve 'ubacuje'", nasmejao se slavni fudbaler, za mnoge najbolji u istoriji te igre.

Posle kratkog razgovora, Maradona je nakratko zadržao Kejna i dao mu savet.

"Hari, nemoj uvek da gađaš bližu stativu. Idi ponekad i na drugu stranu. Znaš zašto? Golmani (pokazao mu ka Lorisu) te posmatraju na TV-u sve vreme. Tako da, sledeći put... U drugi ugao!", rekao je Argentinac, a Kejn je uz osmeh potvrdno klimnuo glavom.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar