Тумарао сам по Ливерпулу и тражио начин да се убијем!

Прича о бившем дефанзивцу Барнлија Кларку Карлајлу. . .

Фудбал 26.10.2017 | 20:00
Тумарао сам по Ливерпулу и тражио начин да се убијем!
Професионални спорт често зна да буде изузетно суров, па тако налазимо примере различитих проблема са којима се спортисти сусрећу. Посебно фудбалери. Јер, што је више новца у џепу, то су и проблеми дубљи. Тако нам са Острва долази прича о Кларку Карлајлу, бившем дефанзивцу Премијер лиге, човеку који је играо за Барнли, Лидс и КПР.

Он се бори(о) са депресијом и имао велике проблеме. У једном моменту прошлог месеца је нестао, полиција је трагала за њим и пронашла га живог и здравог у Ливерпулу.

Сада је први пут проговорио о томе.

"Тумарао сам по Ливерпулу покушавајући да нађем одговоран начин да умрем. Да нећу потрести некога ко се ту буде затекао, оне који би требало да ми пруже помоћ. Да никога нећу истрауматизовати", рекао је Карлајл за ББЦ Радио 5.

Онда је наставио.

"Мислим да ме је то и спасило јер сам видео много могућности да се убијем, али сам схватио да би најбоље било да учиним тихо у једном од напуштених складишта где моје тело никада не би било пронађено", рекао је бивши премијерлигашки фудбалер.

Иначе, он је 2014. године провео шест седмица у психијатријској установи након што га је ударио камион током самоубилачког покушаја.

Као епилог свега, Карлајл је основао Фондацију која помаже људима са менталним поблемима, али и онима који имају проблеме са дрогом и алкохолом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар