Перес: Кејн вриједи 250 милиона, али...

Нисмо заинтересовани! Председник Реал Мадрида Флорентино Перес сматра да нападач Тотенхема Хари Кејн вреди 250 милиона евра, али није заинтересован за трансфер.  Реал неће у напад на Кејна! Разлог - цена од 250. 000. 000 евра! Чак и за Мадриђане је то превише, тврди Флорентино Перез.

Фудбал 26.10.2017 | 14:00
Перес: Кејн вриједи 250 милиона, али...
Кејн је постигао 13 голова на 12 утакмица ове сезоне, пет у Лиги шампиона, али Перес истиче да му није потребан голгетер јер има Карима Бензему.

"Довођење Кејна није ми прошло кроз главу, одличан је играч и млад, али нисмо звали Тотенхем јер би ми његов власник тражио 250 милиона евра. Пред њим су године напредовања, а ми смо одушевљени Бенземом", рекао је Перес за шпански радио Кадена Копе.

Уколико би Реал платио тражени износ Кејн би постао најскупљи фудбалер икада и тако срушио летошњи рекорд Нејмара приликом трансфера из Барселоне у Пари Сен Жермен за 222 милиона евра.

У недавном сусрету Реала и Тотенхама у Мадриду у Лиги шампиона баш је после Кејновог покушаја петом Рафаел Варан скренуо лопту у сопствену мрежу, али је то било довољно само за реми 1:1.

Реал Мадрид неће јурити Харија Кејна јер би он коштао Мадриђане читавих 250.000.000 евра, како тврди председник Краљевића Флорентино Перез.

Кејн и Деле Али су на врху шопинг листе Мадриђана како јављају бројни шпански медији.

Тренер Зинедин Зидан је описао Кејна као комплетног играча, али Перез је истакао да, иако се диви нападачу Спарса, он је и даље ван Реаловог домета.

Примера ради, 2017. године Кејн је дао 38 голова, наспрам 33 Кристијана Роналда.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар