Peres: Kejn vrijedi 250 miliona, ali...

Nismo zainteresovani! Predsednik Real Madrida Florentino Peres smatra da napadač Totenhema Hari Kejn vredi 250 miliona evra, ali nije zainteresovan za transfer.  Real neće u napad na Kejna! Razlog - cena od 250. 000. 000 evra! Čak i za Madriđane je to previše, tvrdi Florentino Perez.

Fudbal 26.10.2017 | 14:00
Peres: Kejn vrijedi 250 miliona, ali...
Kejn je postigao 13 golova na 12 utakmica ove sezone, pet u Ligi šampiona, ali Peres ističe da mu nije potreban golgeter jer ima Karima Benzemu.

"Dovođenje Kejna nije mi prošlo kroz glavu, odličan je igrač i mlad, ali nismo zvali Totenhem jer bi mi njegov vlasnik tražio 250 miliona evra. Pred njim su godine napredovanja, a mi smo oduševljeni Benzemom", rekao je Peres za španski radio Kadena Kope.

Ukoliko bi Real platio traženi iznos Kejn bi postao najskuplji fudbaler ikada i tako srušio letošnji rekord Nejmara prilikom transfera iz Barselone u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra.

U nedavnom susretu Reala i Totenhama u Madridu u Ligi šampiona baš je posle Kejnovog pokušaja petom Rafael Varan skrenuo loptu u sopstvenu mrežu, ali je to bilo dovoljno samo za remi 1:1.

Real Madrid neće juriti Harija Kejna jer bi on koštao Madriđane čitavih 250.000.000 evra, kako tvrdi predsednik Kraljevića Florentino Perez.

Kejn i Dele Ali su na vrhu šoping liste Madriđana kako javljaju brojni španski mediji.

Trener Zinedin Zidan je opisao Kejna kao kompletnog igrača, ali Perez je istakao da, iako se divi napadaču Sparsa, on je i dalje van Realovog dometa.

Primera radi, 2017. godine Kejn je dao 38 golova, naspram 33 Kristijana Ronalda.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar