Мурињо има непријатеље у Јунајтедовој свлачионици!

Да ли му је дошао крај на Олд Трафорду?!

Фудбал 26.10.2017 | 10:15
Мурињо има непријатеље у Јунајтедовој свлачионици!
Да ли је Жозеу Мурињу већ дошао крај на Олд Трафорду?

Видели смо како су прошли Карло Анчелоти у Бајерну и Клаудио Ранијери у Лестеру, када су играчи почели да их бојкотују и окренули им леђа, а изгледа да је слична прича и у Манчестер Јунајтеду. Наиме, британски Мирор тврди да су односи у свлачионици озбиљно нарушени после суботњег пораза од Хадерсфилда (2:1).

Разлог су претеране критике које је Португалац упутио после утакмице фудбалерима, а највише је награбусио Андер Ереракојег ионако не мирише.

"Чујем да је Ерера у интервјуу после меча рекао како нисмо данас имали правилан став и жељу. О боже... Када играч изговори тако нешто, када се тако осећа, мислим да је ред да дође на конференцију и објасни вам зашто је то тако, јер ја то не могу", изјавио је Мурињо.

Ово није био први пут да Португалац јавно критикује своје фудбалере током мандата на Олд Трафорду. Упркос инсиситирању на томе како "воли своје играче", Жозе се изван јавности редовно сукобљава са фудбалерима попут Лука Шоа, чија је каријера у Манчестер Јунајтеду фактички готова.  

Посебни се, као што знамо, не задржава дуго у клубовима у којима је радио, обично оде у трећој сезони, односно више буде приморан, али краткорочно итекако уме да донесе добре резултате. Уме да инспирише фудбалере да створи победничку атомосферу и тријумфује.

То траје обично две године, а можда овог пута неће ни толико у зависности од даљих резултата Црвених ђавола. Јер, Јунајтед игра ружан фудбал последњих недеља, а играчима треба мало више слободе коју очигледно немају јер Посебни држи дизгине у рукама.

Зато ће бити занимљиво видети суботњи дуел са Тотенхемом у Премијер лиги.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар