Murinjo ima neprijatelje u Junajtedovoj svlačionici!

Da li mu je došao kraj na Old Trafordu?!

Fudbal 26.10.2017 | 10:15
Murinjo ima neprijatelje u Junajtedovoj svlačionici!
Da li je Žozeu Murinju već došao kraj na Old Trafordu?

Videli smo kako su prošli Karlo Ančeloti u Bajernu i Klaudio Ranijeri u Lesteru, kada su igrači počeli da ih bojkotuju i okrenuli im leđa, a izgleda da je slična priča i u Mančester Junajtedu. Naime, britanski Miror tvrdi da su odnosi u svlačionici ozbiljno narušeni posle subotnjeg poraza od Hadersfilda (2:1).

Razlog su preterane kritike koje je Portugalac uputio posle utakmice fudbalerima, a najviše je nagrabusio Ander Ererakojeg ionako ne miriše.

"Čujem da je Erera u intervjuu posle meča rekao kako nismo danas imali pravilan stav i želju. O bože... Kada igrač izgovori tako nešto, kada se tako oseća, mislim da je red da dođe na konferenciju i objasni vam zašto je to tako, jer ja to ne mogu", izjavio je Murinjo.

Ovo nije bio prvi put da Portugalac javno kritikuje svoje fudbalere tokom mandata na Old Trafordu. Uprkos insisitiranju na tome kako "voli svoje igrače", Žoze se izvan javnosti redovno sukobljava sa fudbalerima poput Luka Šoa, čija je karijera u Mančester Junajtedu faktički gotova.  

Posebni se, kao što znamo, ne zadržava dugo u klubovima u kojima je radio, obično ode u trećoj sezoni, odnosno više bude primoran, ali kratkoročno itekako ume da donese dobre rezultate. Ume da inspiriše fudbalere da stvori pobedničku atomosferu i trijumfuje.

To traje obično dve godine, a možda ovog puta neće ni toliko u zavisnosti od daljih rezultata Crvenih đavola. Jer, Junajted igra ružan fudbal poslednjih nedelja, a igračima treba malo više slobode koju očigledno nemaju jer Posebni drži dizgine u rukama.

Zato će biti zanimljivo videti subotnji duel sa Totenhemom u Premijer ligi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar