Муслину треба подићи споменик!

"Треба га наградити кад је с Душаном Тадићем као најбољим играчем био први у групи", поручује Ненад Бјековић.

Фудбал 26.10.2017 | 19:45
Муслину треба подићи споменик!
Шта ће бити са Славољубом Муслином? Уместо да ужива у слављу због пласмана на Светско првенство у Русији, искусни стручњак је доспео на стрелиште челника Фудбалског савеза Србије који размишљају о његовој смени.

Суд јавности о још увек актуелном селектору је подељен. Једним се свиђа што смо директно прошли на Мундијал, другима се не свиђа начин на који је то изведено - сто људи и ћуди. Легенда Партизана Ненад Бјековић каже да му није јасно зашто би неко мењао селектора после овако доброг резултата.

"Само у Србији је могуће да селектор избори пласман на Мундијал, и то као први у групи, а онда хоће да га смене под изговором да не игра леп фудбал. Кад Звезда изгуби против трећег тима Арсенала или Партизан одигра без голова против екипе за коју нико није чуо, а први пут шутне на гол у 90. минуту, онда се прича да су играли добро", истиче Бјековић у разговору за Ало!.

Потом износи и конкретне плусеве актуелног селектора.

"Муслину треба да буде подигнут споменик јер је с овом екипом отишао на Мундијал. Нама је најбољи фудбалер Душан Тадић, који не игра стандардно у просечном енглеском клубу, а резерва је и први нападач Александар Митровић. Исти тај Муслин је истрпео Бранислава Ивановића и Александар Коларова, иако би их многи склонили јер су им се смучили и показало се да је био у праву", каже Бјековић.

Легендарни фудбалер и челник црно-белих каже да је игра могла да буде боља, али да се једино резултат памти, а индиректно се дотакао и случаја Сергеја Милинковић Савића.

"Разумем да се селектору замери зашто није звао неког играча, али када будете први у групи и директно се пласирате на Мундијал, онда то питање није на месту. Да се разумемо, наравно да игра репрезентације може да буде боља, али има времена да се то исправи, сада је најважније да смо на Светском првенству", поручио је Бјековић.

Драган Стојковић Пикси који слови као потенцијални наследник Муслина, по Бјековићу, није добро решење.

"Не потцењујем никога, али мислим да тренутно немамо бољег тренера од Муслина. Видим да је Кокеза рекао да му медији и менаџери неће смењивати селектора и мени је драго што је то тако, јер Муслин мора да води репрезентацију на Мундијалу у Русији", закључио јеНенад Бјековић. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПАРТИЗАНОВАЦ

26.10.2017 18:03

ПОШТЕНО ДО КОСКЕ.Муслин је "крив" јер је успјешан.Овдје се трпе само неуспјешни и чекамо да нешто направе.Пуј,Пике, успјех не важи.Зато честитам великом Партизановцу што је коректан у односу на звездаша Муслина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.10.2017 18:29

Такви смо ми партизановци.

Name

Гробаријада

26.10.2017 19:39

Србија је имала срецу сто је упала у лагану групу,имала је среце у свим утакмицама,цињеница је да је игра оцајна али зар треба тразити висе,довљно сто се пласирала,тамо ста буде,не треба дирати селектора,једино ако ови не контају да буду свијетски прваци.

ОДГОВОРИТЕ