Muslinu treba podići spomenik!

"Treba ga nagraditi kad je s Dušanom Tadićem kao najboljim igračem bio prvi u grupi", poručuje Nenad Bjeković.

Fudbal 26.10.2017 | 19:45
Muslinu treba podići spomenik!
Šta će biti sa Slavoljubom Muslinom? Umesto da uživa u slavlju zbog plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji, iskusni stručnjak je dospeo na strelište čelnika Fudbalskog saveza Srbije koji razmišljaju o njegovoj smeni.

Sud javnosti o još uvek aktuelnom selektoru je podeljen. Jednim se sviđa što smo direktno prošli na Mundijal, drugima se ne sviđa način na koji je to izvedeno - sto ljudi i ćudi. Legenda Partizana Nenad Bjeković kaže da mu nije jasno zašto bi neko menjao selektora posle ovako dobrog rezultata.

"Samo u Srbiji je moguće da selektor izbori plasman na Mundijal, i to kao prvi u grupi, a onda hoće da ga smene pod izgovorom da ne igra lep fudbal. Kad Zvezda izgubi protiv trećeg tima Arsenala ili Partizan odigra bez golova protiv ekipe za koju niko nije čuo, a prvi put šutne na gol u 90. minutu, onda se priča da su igrali dobro", ističe Bjeković u razgovoru za Alo!.

Potom iznosi i konkretne pluseve aktuelnog selektora.

"Muslinu treba da bude podignut spomenik jer je s ovom ekipom otišao na Mundijal. Nama je najbolji fudbaler Dušan Tadić, koji ne igra standardno u prosečnom engleskom klubu, a rezerva je i prvi napadač Aleksandar Mitrović. Isti taj Muslin je istrpeo Branislava Ivanovića i Aleksandar Kolarova, iako bi ih mnogi sklonili jer su im se smučili i pokazalo se da je bio u pravu", kaže Bjeković.

Legendarni fudbaler i čelnik crno-belih kaže da je igra mogla da bude bolja, ali da se jedino rezultat pamti, a indirektno se dotakao i slučaja Sergeja Milinković Savića.

"Razumem da se selektoru zameri zašto nije zvao nekog igrača, ali kada budete prvi u grupi i direktno se plasirate na Mundijal, onda to pitanje nije na mestu. Da se razumemo, naravno da igra reprezentacije može da bude bolja, ali ima vremena da se to ispravi, sada je najvažnije da smo na Svetskom prvenstvu", poručio je Bjeković.

Dragan Stojković Piksi koji slovi kao potencijalni naslednik Muslina, po Bjekoviću, nije dobro rešenje.

"Ne potcenjujem nikoga, ali mislim da trenutno nemamo boljeg trenera od Muslina. Vidim da je Kokeza rekao da mu mediji i menadžeri neće smenjivati selektora i meni je drago što je to tako, jer Muslin mora da vodi reprezentaciju na Mundijalu u Rusiji", zaključio jeNenad Bjeković. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

PARTIZANOVAC

26.10.2017 18:03

POŠTENO DO KOSKE.Muslin je "kriv" jer je uspješan.Ovdje se trpe samo neuspješni i čekamo da nešto naprave.Puj,Pike, uspjeh ne važi.Zato čestitam velikom Partizanovcu što je korektan u odnosu na zvezdaša Muslina.

ODGOVORITE
Name

re

26.10.2017 18:29

Takvi smo mi partizanovci.

Name

Grobarijada

26.10.2017 19:39

Srbija je imala srecu sto je upala u laganu grupu,imala je srece u svim utakmicama,cinjenica je da je igra ocajna ali zar treba traziti vise,dovljno sto se plasirala,tamo sta bude,ne treba dirati selektora,jedino ako ovi ne kontaju da budu svijetski prvaci.

ODGOVORITE