Сцене секса изазвале коментаре

Почетак емитовања серије "Сенке над Балканом" одушевио је све гледаоце, а највише коментара су изазвале сцене у којима љубав воде Марија Бергам и Милош Тимотијевић, Андрија Кузмановић и Милица Гојковић, као и Тамара Крцуновић и Николај Шестак.

Забава 24.10.2017 | 08:32
Сцене секса изазвале коментаре
На првом програму Радио-телевизије Србије у недељу увече емитована је прва епизода дугоочекиване серије Драгана Бјелогрлића "Сенке над Балканом", а дан након тога сви су коментарисали сцене секса. Главни протогонисти ове серије кажу да су одушевљени како је прва епизода протекла јер су уложили пуно труда да се гледоцима она допадне.
 
- Презадовољан сам како су људи прихватили серију. Видим да се гледаоцима већ допала. Људи су препознали наш труд. Поштено смо радили, пуно је енергије уложено. Драго ми је што су то наградили и да једва чекају следећу епизоду - каже за "Блиц" Андрија Кузмановић, један од главних ликова који је у првој епизоди имао сцене секса са Милицом Гојковић.

- Морамо да будемо свесни да живимо у једном модерном свету, да су те ствари у иностраним филмовима одавно присутне. Све је то урађено професионално, нема ниједне вулгарне сцене. То је једноставно прави живот, како генерално живимо и каквим ћемо га живети - додаје Кузмановић.



Његова млађа колегиница Марија Беграм, која игра љубавницу Милошу Тимотијевићу у овој серији, признаје да јој је дато велико поверење и да се нада да је успела да га оправда.

- Највише мука смо имали са временом, не зато што смо имали мало снимајућих дана, него зато што смо темељно радили неке сцене и онда нам се деси да нам доста тога остане да снимимо на крају дана - каже Марија, а на питање да ли јој је било непријатно да снима љубавне сцене, каже:

- Такве сцене су тешке за глуму и доста су непријатне. Ми разумемо да је то један део посла, али мени је било изузетно непријатно да то снимам. Нисмо урадили ништа што је лоше, већ је то уметност. Мој супруг Радивоје је у послу и подржава ме у свакој ситуацији, па тако и у тим улогама, јер је то саставни део овог посла.

Тамара Крцуновић поносна је на рад на овој серији.

- Доста се радило на овом пројектну и ја се надам да ће ова серија бити прекретница у сваком смислу. Играм жену која има љубавни проблем и било ми је занимљиво у сваком смислу - рекла је недавно Тамара.

Иначе, цео серијал је подељен у три сезоне. Прва сезона покрива период непосредно пред убиство хрватског народног посланика Стјепана Радића у Народној Скупштини СХС и увођење диктатуре. Друга сезона обрађује период пред убиство краља Александра Карађорђевића у Марсељу, док је трећа сезона смештена пред почетак Другог светског рата и распад Југославије. Ова серија окупила је најбоље српске глумце, а неки од њих су Драган Бјелогрлић, Ненад Јездић, Небојша Дугалић, Гордан Кичић, Милош Тимотијевић.



Бјела: Хтео сам да одустанем од серије

Након четири године мукотрпног рада, глумац и редитељ Драган Бјелогрлић је рекао да је помишљао да одустане од ове серије, али је ипак истрајао.

- Било је тренутака када сам желео да одустанем. У једном моменту је чак пројекат стао, када је дошло до смене руководства на РТС-у. Тада сам у себи помишљао овај пројекат никада нећу реализовати. Онда када је ново руководство видело пилот-епозоду, позвали су ме и рекли да су заинтересовани то да раде. Наравно да је пројекат буџетски био изнад могућности Радио-телевизије Србије, али срећом, били су заинтересовани други партнери - рекао је недавно Бјелогрлић.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мишо

24.10.2017 07:26

Секс је здрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Почетак лош

24.10.2017 08:00

Почетак је лош па баш су нашли да буде убиство руског православног свештеника и слупан је под у цркви да би се нешто украло.И затим на увиђај долазе два инспектора.Као да нам није довољно страдања цркве и свештемства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

24.10.2017 08:36

Не само православну него све религије свјета треба искорјенити,све су то измисљотине које тлеце јадни и наивни народ.Ослободи се тих окова за твоје добро

Name

Бањалучанин

24.10.2017 08:51

А то злато је свештеник зарадио или ,,украли" од јадних руских сељака. Бјелу да отац није направио требало би га измислити.

Name

Видјећемо

24.10.2017 09:05

У овог Бјелогрлћа,Трифуновића и тој екипи нешто не вјерујем,након филма Лепа села лепо горе,гдје су измасакрирани и понижени они који су угрожени и борили се за голи живот.У исто вријеме та екипа даје пдршку генералу ткз. армије БиХ који је непосредно учествовао у ,командовао, приликом масакрирања младих војника у Добровољчкој у СА 1992. У свакој прилици исмијавају и понижавају нашу борбу у РС,мало размислите и присјетите се,а за ову серију видјећемо,мислим да ће обиловати низом вулгарности на рачун срба,кажем видјећемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

x25

24.10.2017 12:01

Нисмо заборавили и изјаву да им је "чика Јова", кућни пријатељ. Од њих двојице ништа добро нам не долази. Премијера тог филма у РС је пропала на захтјев БОРС-а, треба и овај пројекат бојкотовати.

Name

баба станија

24.10.2017 14:17

Управо тако . Јест да је ово тобозе умјетност али несто не стима.

Name

Гледалац

29.10.2017 20:21

Кад сељаци почну тумачити умјетност и оцјењивати умјетнике, а сами не виде даље од свог дворишта у које се затворише јер мрзе све што не мисли као они.