Мино Рајола: Доста сам ја радио за Златана!

Сад он мора за мене! Деца су ми порасла, треба ми новац! Увек занимљиви Мино. . .

Фудбал 25.10.2017 | 15:00
Мино Рајола: Доста сам ја радио за Златана!
Кад год се Мино Рајола појави у јавности, будите сигурни да оно што изговори никога неће оставити равнодушним.

Тренутно можда и најмоћнији агент у фудбалском свету говорио је за шведске медије оЗлатану Ибрахимовићу, чију каријеру води још из времена Ајакса, да би у шаљивом тону рекао да свом златном клијенту неће дозволити да напусти фудбал још неко време.

"Ибра има још много тога да покаже. Верујем да има бар још пет или шест година врхунског фудбала у себи. Нећу му дати да стане и да оде у пензију. Сада мора да ради за мене, јер сам ја годинама радио за њега. Дошао је ред на мене. Деца су ми порасла и треба ми новац", изјавио је Рајола. 

Ту се није зауставио...

"Разговарали смо и договорили смо се да ће наредних пет година радити само за мене. Сада се новчић окреће на моју страну. Мени иде плата, а њему провизија", каже човек у чијем су царству и Пол Погба, Марио Балотели, Ромелу Лукаку, Хенрик Мхитарјан, Марко Верати, Блез Матуиди, Ђанлуиђи Донарума...

Није се на томе задржао Рајола, пошто је говорио и о времену када је Ибрахимовићу надређени био Пеп Гвардиола.

"Глупо се понашао према Златану у Барселони. Знао сам и раније шта је Златан морао да уради. После играња у Барселони знао сам да му је било боље да оде у Милан, а не Интер. Баш као што сам знао када је требало да напусти Милан и оде у ПСЖ. Додуше, није ми се у почетку свидела идеја да иде у ПСЖ. Нисам хтео да оде из Милана, као што нисам желео да оде из Интера прво. Али на крају он је свој човек, зна шта је најбоље за њега".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар