Mino Rajola: Dosta sam ja radio za Zlatana!

Sad on mora za mene! Deca su mi porasla, treba mi novac! Uvek zanimljivi Mino. . .

Fudbal 25.10.2017 | 15:00
Mino Rajola: Dosta sam ja radio za Zlatana!
Kad god se Mino Rajola pojavi u javnosti, budite sigurni da ono što izgovori nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Trenutno možda i najmoćniji agent u fudbalskom svetu govorio je za švedske medije oZlatanu Ibrahimoviću, čiju karijeru vodi još iz vremena Ajaksa, da bi u šaljivom tonu rekao da svom zlatnom klijentu neće dozvoliti da napusti fudbal još neko vreme.

"Ibra ima još mnogo toga da pokaže. Verujem da ima bar još pet ili šest godina vrhunskog fudbala u sebi. Neću mu dati da stane i da ode u penziju. Sada mora da radi za mene, jer sam ja godinama radio za njega. Došao je red na mene. Deca su mi porasla i treba mi novac", izjavio je Rajola. 

Tu se nije zaustavio...

"Razgovarali smo i dogovorili smo se da će narednih pet godina raditi samo za mene. Sada se novčić okreće na moju stranu. Meni ide plata, a njemu provizija", kaže čovek u čijem su carstvu i Pol Pogba, Mario Baloteli, Romelu Lukaku, Henrik Mhitarjan, Marko Verati, Blez Matuidi, Đanluiđi Donaruma...

Nije se na tome zadržao Rajola, pošto je govorio i o vremenu kada je Ibrahimoviću nadređeni bio Pep Gvardiola.

"Glupo se ponašao prema Zlatanu u Barseloni. Znao sam i ranije šta je Zlatan morao da uradi. Posle igranja u Barseloni znao sam da mu je bilo bolje da ode u Milan, a ne Inter. Baš kao što sam znao kada je trebalo da napusti Milan i ode u PSŽ. Doduše, nije mi se u početku svidela ideja da ide u PSŽ. Nisam hteo da ode iz Milana, kao što nisam želeo da ode iz Intera prvo. Ali na kraju on je svoj čovek, zna šta je najbolje za njega".

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar