Вујошевић се враћа на клупу БиХ!

Искусни стратег опоравља се успешно после ампутације прста и ускоро ће се поново посветити кошарци.

Кошарка 25.10.2017 | 12:30
Вујошевић се враћа на клупу БиХ!
Душку Вујошевићу су пре нешто више од месец дана лекари у Београду ампутирали домали прст на левој нози како се здравствена ситуација не би погоршала због гангрене. Он је након оперативног захвата отпуштен на кућно лечење и успешно се опоравља.

Потпредседник КС БиХ, Сејо Буква посетио је протеклог викенда селектора репрезентације Босне и Херцеговине и сазнао добре вести.

Вујошевић ће ускоро бити спреман да се врати поред терена и са клупе ће предводити "змајеве" у квалификацијама за Светско првенство 2019. године.

"Разговарали смо о стању у КС БиХ и предстојећим квалификацијама. На задовољство свих нас, селектор се осећа одлично и како је сам рекао, једва чека да почну припреме за први круг квалификација", изјавио је Буква после посете.

Селекција Босне и Херцеговине играће у квалификационој групи Е заједно са репрезентацијама Белгије, Француске и Русије, а први меч очекује је 24. новембра против Руса у Сарајеву.

Душко Вујошевић, који има дијабетес, средином августа током претквалификација за Светско првенство 2019. године са екипом БиХ хитно је пребачен из Братиславе у Београд због нарушеног здравставеног стања, а третмани у хипербаричној комори нису дали резултате који су се очекивали након чега је подвргнут ампутацији прста.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар