Vujošević se vraća na klupu BiH!

Iskusni strateg oporavlja se uspešno posle amputacije prsta i uskoro će se ponovo posvetiti košarci.

Košarka 25.10.2017 | 12:30
Vujošević se vraća na klupu BiH!
Dušku Vujoševiću su pre nešto više od mesec dana lekari u Beogradu amputirali domali prst na levoj nozi kako se zdravstvena situacija ne bi pogoršala zbog gangrene. On je nakon operativnog zahvata otpušten na kućno lečenje i uspešno se oporavlja.

Potpredsednik KS BiH, Sejo Bukva posetio je proteklog vikenda selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine i saznao dobre vesti.

Vujošević će uskoro biti spreman da se vrati pored terena i sa klupe će predvoditi "zmajeve" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

"Razgovarali smo o stanju u KS BiH i predstojećim kvalifikacijama. Na zadovoljstvo svih nas, selektor se oseća odlično i kako je sam rekao, jedva čeka da počnu pripreme za prvi krug kvalifikacija", izjavio je Bukva posle posete.

Selekcija Bosne i Hercegovine igraće u kvalifikacionoj grupi E zajedno sa reprezentacijama Belgije, Francuske i Rusije, a prvi meč očekuje je 24. novembra protiv Rusa u Sarajevu.

Duško Vujošević, koji ima dijabetes, sredinom avgusta tokom pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine sa ekipom BiH hitno je prebačen iz Bratislave u Beograd zbog narušenog zdravstavenog stanja, a tretmani u hiperbaričnoj komori nisu dali rezultate koji su se očekivali nakon čega je podvrgnut amputaciji prsta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar