Варничи у Јувентусу!

Сме ли Алегри с Дибалом као с Бонућијем? Ниједна страна не крије незадовољство!

Фудбал 24.10.2017 | 18:00
Варничи у Јувентусу!
Јувентус је јуче у стилу правог шампиона остварио убедљиву победу над Удинезеом. Са играчем мање, Бјанконери су постигли четири гола и до ногу потукли домаће Зебре. Била је то партија баш каква је потребна Бјанконерима да врате победнички менталитет после серије слабих игара...

Међутим, није баш све идеално у Јувентусу као што би могло да се очекује. Све више тиња сукоб на релацији Пауло Дибала - Макс Алегри, а како ствари стоје, један од њих двојице би врло лако на крају сезоне могао да напусти клуб.

Недавно је Алегри јавно критиковао Дибалу и Алекса Сандра да нису довољно повезани са екипом.

„У овом тренутку, неки играчи нису на истим таласним дужинама са остатаком екипе. Нису повезани са тимом. Неки не играју, неки су се вратили с репрезентативних обавеза. Потребна нам  је максимална концентрација, јер оно што је било прошле сезоне се више не рачуна“,рекао је пре неколико дана Алегри.

Синоћ је Алегри при вођство од 4:2 извео из игре младог Аргентинца којем се то уопште није дошало. Камере с ухватиле Дибалу како псује у тренутку изласка и помиње Алегријумајку.

Дибала је завршио меч без постигнутог гола, а у претходним утакмицама је промашио пенале против Лација и Аталанте. Није у најбољој форми...

Прошле сезоне је због сличног поступка избила фрка на реацији Алегри - Леонардо Бонући. Искусни штопер је током меча против Палерма псовао тренера што је резултирало удаљавањем из тима и суспензијом. Цела Италија је сада видела да је Дибала псоваоАлегрија и пита се да ли ће тренер смети да поступи као прошле сезоне.

Аргентинац је Јувентусов највреднији играч и жеља клубова попут Реал Мадрида и Барселоне. Раније није крио да му је амбиција да једног дана заигра у Барселони, а због ситуације са тренером у Јувентусу, могао би само још више да се приближи селидби у Каталонију. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар