Varniči u Juventusu!

Sme li Alegri s Dibalom kao s Bonućijem? Nijedna strana ne krije nezadovoljstvo!

Fudbal 24.10.2017 | 18:00
Varniči u Juventusu!
Juventus je juče u stilu pravog šampiona ostvario ubedljivu pobedu nad Udinezeom. Sa igračem manje, Bjankoneri su postigli četiri gola i do nogu potukli domaće Zebre. Bila je to partija baš kakva je potrebna Bjankonerima da vrate pobednički mentalitet posle serije slabih igara...

Međutim, nije baš sve idealno u Juventusu kao što bi moglo da se očekuje. Sve više tinja sukob na relaciji Paulo Dibala - Maks Alegri, a kako stvari stoje, jedan od njih dvojice bi vrlo lako na kraju sezone mogao da napusti klub.

Nedavno je Alegri javno kritikovao Dibalu i Aleksa Sandra da nisu dovoljno povezani sa ekipom.

„U ovom trenutku, neki igrači nisu na istim talasnim dužinama sa ostatakom ekipe. Nisu povezani sa timom. Neki ne igraju, neki su se vratili s reprezentativnih obaveza. Potrebna nam  je maksimalna koncentracija, jer ono što je bilo prošle sezone se više ne računa“,rekao je pre nekoliko dana Alegri.

Sinoć je Alegri pri vođstvo od 4:2 izveo iz igre mladog Argentinca kojem se to uopšte nije došalo. Kamere s uhvatile Dibalu kako psuje u trenutku izlaska i pominje Alegrijumajku.

Dibala je završio meč bez postignutog gola, a u prethodnim utakmicama je promašio penale protiv Lacija i Atalante. Nije u najboljoj formi...

Prošle sezone je zbog sličnog postupka izbila frka na reaciji Alegri - Leonardo Bonući. Iskusni štoper je tokom meča protiv Palerma psovao trenera što je rezultiralo udaljavanjem iz tima i suspenzijom. Cela Italija je sada videla da je Dibala psovaoAlegrija i pita se da li će trener smeti da postupi kao prošle sezone.

Argentinac je Juventusov najvredniji igrač i želja klubova poput Real Madrida i Barselone. Ranije nije krio da mu je ambicija da jednog dana zaigra u Barseloni, a zbog situacije sa trenerom u Juventusu, mogao bi samo još više da se približi selidbi u Kataloniju. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar