Свекрва одбила да свједоћи о убиству

Зорана Марјановић, свекрва убијене пјевачице Јелене Марјановић, напустила је зграду Вишег тужилаштва у Београду након што се први пут одазвала позиву правосудних органа.   Окупљене новинаре је занимало шта се дешавало унутра, као и да ли је она убила снају. На питање новинара БН телевизије она је одговрила: "Не желим то да коментаришем" и ушла у у такси.

Србија 23.10.2017 | 11:41
Свекрва одбила да свједоћи о убиству
Уз њу су били адвокати одбране, а Зорица је искористила право да, као члан породице Зорана Марјановића, одбије да свједочи.

Окупљене новинаре је занимало шта се дешавало унутра, као и да ли је она убила снају.

"Не желим то да коментаришем", узвратила је Зорица Марјановић на питање новинара БН телевизије и ушла у такси.

Више тужилаштво у Београду наставило је данас саслушање првих свједока у истрази против Зорана Марјановића, а у суд је прва стигла свекрва убијене певачице Јелене, Зорица Марјановић, у пратњи унука Уроша и адвоката. Данас би у подне требало да буду саслушани и Вера Вукомановић, кума породице Марјановић, и полицајац Борис Пуцић.

 Подсјетимо, на сведочење су прије недјељу дана упућени Теодора Крсмановић, сестра од стрица убијене Јелене, отац и брат Зорана Марјановића, Владимир и Милош.

Свекрва пјевачице Јелене Крсмановић, убијене 2. априла 2016. у Борчи, никада до сад није жељела да прича о својој убијеној снаји. Она је два пута одбила да се подвргне полиграфском испитивању у полицији. Правдала се да ће, ако оде на полиграф, изгубити своје магијске исцелитељске моћи.

Из истог разлога, свекрва се никада није појављивала на гробу убијене снаје јер то наводно утиче на њену ауру, а да јој то не би утицало на енергију, није ишла ни на Јеленину сахрану.

Како је тада рекао њен супруг Владимир Марјановић, она тамо није смјела да оде због посла којим се бави јер је на гробљу веома лоша енергија и ако би се тамо појавила, угрозила би своју енергију. Ипак, многи су овај поступак протумачили тиме да се не појављује ни на гробљу ни у медијима због страха да својим поступком не укаже на нешто више о убиству своје снаје.

(БН/Курир)

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сотоне

23.10.2017 10:16

Чим прије рашчистите са тим сотонама,Ријешите проблем дјетета.Отприлике ово је нека гадна секта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какве

23.10.2017 10:18

Иритантне особе....ма поцупала би јој ову репину,сраамно,старија зена,коса до дупета,Јос плаава,фуј!а фаце,ирониц.ццц,као И муз јој....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕНКА

23.10.2017 10:19

МА ЦИМ ОНА ТАКО РАДИ НИЈЕ ЊУ ЗАОБИСЛО ИМА ТУ ЊЕНОГ МАСЛА КО ДАНАС ВОЛИ СНАЈКУ НИКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

23.10.2017 12:02

Какви закони, и која је то дрзава, могу убити младу зену и мајку и посто нема блиске родбине, могу и да не свједоце и не одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

23.10.2017 13:13

то је свакој будали јасно дасу они убили у бајбук са њима па ће прппјевати@ .

Name

секта

23.10.2017 13:06

Шта је марве укључено око несретнице, једне младе жене. Није јадница имала никакву заштиту. Јадно дијете.

ОДГОВОРИТЕ