Svekrva odbila da svjedoći o ubistvu

Zorana Marjanović, svekrva ubijene pjevačice Jelene Marjanović, napustila je zgradu Višeg tužilaštva u Beogradu nakon što se prvi put odazvala pozivu pravosudnih organa.   Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo unutra, kao i da li je ona ubila snaju. Na pitanje novinara BN televizije ona je odgovrila: "Ne želim to da komentarišem" i ušla u u taksi.

Srbija 23.10.2017 | 11:41
Svekrva odbila da svjedoći o ubistvu
Uz nju su bili advokati odbrane, a Zorica je iskoristila pravo da, kao član porodice Zorana Marjanovića, odbije da svjedoči.

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo unutra, kao i da li je ona ubila snaju.

"Ne želim to da komentarišem", uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara BN televizije i ušla u taksi.

Više tužilaštvo u Beogradu nastavilo je danas saslušanje prvih svjedoka u istrazi protiv Zorana Marjanovića, a u sud je prva stigla svekrva ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, u pratnji unuka Uroša i advokata. Danas bi u podne trebalo da budu saslušani i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, i policajac Boris Pucić.

 Podsjetimo, na svedočenje su prije nedjelju dana upućeni Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene, otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš.

Svekrva pjevačice Jelene Krsmanović, ubijene 2. aprila 2016. u Borči, nikada do sad nije željela da priča o svojoj ubijenoj snaji. Ona je dva puta odbila da se podvrgne poligrafskom ispitivanju u policiji. Pravdala se da će, ako ode na poligraf, izgubiti svoje magijske isceliteljske moći.

Iz istog razloga, svekrva se nikada nije pojavljivala na grobu ubijene snaje jer to navodno utiče na njenu auru, a da joj to ne bi uticalo na energiju, nije išla ni na Jeleninu sahranu.

Kako je tada rekao njen suprug Vladimir Marjanović, ona tamo nije smjela da ode zbog posla kojim se bavi jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju. Ipak, mnogi su ovaj postupak protumačili time da se ne pojavljuje ni na groblju ni u medijima zbog straha da svojim postupkom ne ukaže na nešto više o ubistvu svoje snaje.

(BN/Kurir)

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sotone

23.10.2017 10:16

Čim prije raščistite sa tim sotonama,Riješite problem djeteta.Otprilike ovo je neka gadna sekta!

ODGOVORITE
Name

Kakve

23.10.2017 10:18

Iritantne osobe....ma pocupala bi joj ovu repinu,sraamno,starija zena,kosa do dupeta,Jos plaava,fuj!a face,ironic.ccc,kao I muz joj....

ODGOVORITE
Name

SENKA

23.10.2017 10:19

MA CIM ONA TAKO RADI NIJE NJU ZAOBISLO IMA TU NJENOG MASLA KO DANAS VOLI SNAJKU NIKO

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

23.10.2017 12:02

Kakvi zakoni, i koja je to drzava, mogu ubiti mladu zenu i majku i posto nema bliske rodbine, mogu i da ne svjedoce i ne odgovaraju.

ODGOVORITE
Name

Boki

23.10.2017 13:13

to je svakoj budali jasno dasu oni ubili u bajbuk sa njima pa će prppjevati@ .

Name

sekta

23.10.2017 13:06

Šta je marve uključeno oko nesretnice, jedne mlade žene. Nije jadnica imala nikakvu zaštitu. Jadno dijete.

ODGOVORITE