Олујно невријеме захватило Зеницу

Олујно невријеме праћено јаком кишом и вјетром у понедјељак је око два сата послије поноћи захватило подручје Зенице, због чега су бројне улице биле блокиране, а интервенисала је и Професионална ватрогасна јединица.

Босна и Херцеговина 23.10.2017 | 08:23
Олујно невријеме захватило Зеницу
Киша праћена вјетром у Зеници је почела падати око 21 сат, а свој врхунац и праву моћ показала је око два сата послије поноћи, након што су јаки удари вјетра ломили гране па и цијела стабла, а због опалог лишћа дошло је до зачепљења одвода на саобраћајницама, због чега је у блокади било неколико улица.

На зеничком булевару вјетар је помјерио канте за смеће те поломио гране стабала. Највећа штета почињена је у Штросмајеровој улици у Зеници, након што се дрво под ударом јаког вјетра сломило и својом тежином поломило ограду цркве, а затим пало на цесту. Том приликом дошло је и до обарања каблова јавне мреже, а на једном возилу је причињена материјална штета.

У зеничком насељу Билмишће дошло је до несретног случаја када је возач аутомобилом покушао проћи кроз воду која се накупила испод жељезничког моста, али безуспјешно.

На мјесто догађаја у Штросмајеровој улици изашли су припадници Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона и Професионалне ватрогасне јединице Зеница који су радили на склањању дрвета и оспособљавању цесте за саобраћање.

(Бука/Клиx)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Шејтан у Зеници

23.10.2017 10:26

Однијо шејтан шалу па пало дрво на црквену ограду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесен

23.10.2017 19:04

Баш си духовит

Name

Сабит

23.10.2017 20:54

Синко, није болест све што боли...!!!