РУС: Нула у Москви, ЦСКА и Зенит разочарали!

Прилика за Локомотиву!

Фудбал 23.10.2017 | 10:30
РУС: Нула у Москви, ЦСКА и Зенит разочарали!
Последње што смо могли да очекујемо на ЦСКА Арени јесте нула на семафору, али и то се догодило. ЦСКА и Зенит су одиграли меч без голова у Москви и омогућили Локомотиви да се евентуалним тријумфом над Краснодаром у понедељак увече домогне врха табеле руског првенства.

Када за целу утакмицу видите свега две велике прилике, по једну на обе стране и једну полушансу, можете да констатујете да је велики дерби руског фудбала био велики промашај. 

Сусрет је обиловао тензијом, оштрим стартовима и нервозом. Можда је баш то утицало да утакмица сама по себи не буде на очекиваном нивоу. 

Почело је добро, додуше. Алексеј Березуцки је у раној фази утакмице имао шансу да се прослави, пошто је побегао свом чувару, али је Андреј Лунев био на свом месту. 

Колико је меч заиста био лош за гледање, можда и најбоље појашњава чињеница да се на следећу велику шансу чекало готово сат времена! И тада је прво Александар Кокориндочекао центаршут у шеснаестерцу и пуцао главом, али на његову несрећу, лопта је отишла мало изнад пречке. Само неколико тренутака касније Константин Кучајев имао је своју прилику на другој страни. Али, безуспешно. Дочекао је лопту у казненом простору и пуцао, али је његов покушај био одбијен у последњем тренутку и ЦСКА је из целе ситуације извукао само корнер. 

То је, нажалост, било све што смо могли да видимо од два руска великана. Српски капитен Бранислав Ивановић одиграо је свих 90 минута у дресу Зенита. 

Премијер лига, 14. Коло

СКА - Уфа 2:2 (2:0)
/Димидко 11, Дедечко 39 - Кротов 54, 72/

Тосно - Ростов 1:1 (1:0)
/Марков 17 - Ингасон 56пен/

Рубин - Динамо Москва 0:0

Спартак - Амкар 0:0

Недеља
Урал - Ахмат 2:0 (1:0)
/Димитров 33, Јевсев 79/

ЦСКА - Зенит 0:0

Анжи - Арсенал 3:2 (1:1)
/Самарџић 7, Хубулов 49пен, Гулијев 64 - Ткачев 41, Ђорђевић 65/

Понедељак

18.30: Локомотива - Краснодар

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар