RUS: Nula u Moskvi, CSKA i Zenit razočarali!

Prilika za Lokomotivu!

Fudbal 23.10.2017 | 10:30
RUS: Nula u Moskvi, CSKA i Zenit razočarali!
Poslednje što smo mogli da očekujemo na CSKA Areni jeste nula na semaforu, ali i to se dogodilo. CSKA i Zenit su odigrali meč bez golova u Moskvi i omogućili Lokomotivi da se eventualnim trijumfom nad Krasnodarom u ponedeljak uveče domogne vrha tabele ruskog prvenstva.

Kada za celu utakmicu vidite svega dve velike prilike, po jednu na obe strane i jednu polušansu, možete da konstatujete da je veliki derbi ruskog fudbala bio veliki promašaj. 

Susret je obilovao tenzijom, oštrim startovima i nervozom. Možda je baš to uticalo da utakmica sama po sebi ne bude na očekivanom nivou. 

Počelo je dobro, doduše. Aleksej Berezucki je u ranoj fazi utakmice imao šansu da se proslavi, pošto je pobegao svom čuvaru, ali je Andrej Lunev bio na svom mestu. 

Koliko je meč zaista bio loš za gledanje, možda i najbolje pojašnjava činjenica da se na sledeću veliku šansu čekalo gotovo sat vremena! I tada je prvo Aleksandar Kokorindočekao centaršut u šesnaestercu i pucao glavom, ali na njegovu nesreću, lopta je otišla malo iznad prečke. Samo nekoliko trenutaka kasnije Konstantin Kučajev imao je svoju priliku na drugoj strani. Ali, bezuspešno. Dočekao je loptu u kaznenom prostoru i pucao, ali je njegov pokušaj bio odbijen u poslednjem trenutku i CSKA je iz cele situacije izvukao samo korner. 

To je, nažalost, bilo sve što smo mogli da vidimo od dva ruska velikana. Srpski kapiten Branislav Ivanović odigrao je svih 90 minuta u dresu Zenita. 

Premijer liga, 14. Kolo

SKA - Ufa 2:2 (2:0)
/Dimidko 11, Dedečko 39 - Krotov 54, 72/

Tosno - Rostov 1:1 (1:0)
/Markov 17 - Ingason 56pen/

Rubin - Dinamo Moskva 0:0

Spartak - Amkar 0:0

Nedelja
Ural - Ahmat 2:0 (1:0)
/Dimitrov 33, Jevsev 79/

CSKA - Zenit 0:0

Anži - Arsenal 3:2 (1:1)
/Samardžić 7, Hubulov 49pen, Gulijev 64 - Tkačev 41, Đorđević 65/

Ponedeljak

18.30: Lokomotiva - Krasnodar

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar