Ударио возилом у бика и погинуо

Двадесетпетогодишњи Билећанин Благоје Вуковић подлегао је повредама које је задобио касно синоћ у тешкој саобраћајној незгоди која се догодила на магистралном путу Билећа – Гацко у мјесту Селишта, гдје је аутомобилом голф 2 налетио на бика.

Република Српска 22.10.2017 | 12:42
Ударио возилом у бика и погинуо
Младић је усљед тешких повреда одмах пребачен у Болницу Требиње, али су повреде биле толико озбиљне да су га даље пребацили у Клиничко болнички центар у Подгорици, гдје је и преминуо.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ на путу Билећа-Гацко око 19.30 часова када је младић, управљајући возилом “голф два”, ударио у бика.

У тренутку незгоде Вуковић је био сам у аутомобилу.

Узрок саобраћајне несреће биће познат након извршених вјештачења која ће бити урађена на траговима изузетим са лица мјеста. Полицијска управа Требиње апелује да возачи и други учесници у саобраћају поштују прописе и саобраћајну културу.

Ова полицијска управа је за девет мјесеци евидентирала три саобраћајне несреће са смртном посљедицом.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хеецеговац

22.10.2017 14:17

И ми апелујемо на полицију да поштује саобраћај и обрати пажњу на стоку на путу. Масовна је појава да сељани ујутру истјерају стоку и не чувају је, па стока препуштена себи не силази са пута!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.10.2017 13:24

Мој херцеговац они их и не затварају и по ноћи и по дану су по путу то градске власти и полиција не види више су они важни него људски живот фуј

Name

Марко

23.10.2017 13:12

Опште је познато да власник тога бика нити их чува нити их затвара у шталу а има бикова, коња, крава сигурно 100 грла. То није први пут да су људи имали саобрацајке због њих. Полиција и власти ништа не раде да би заштитили нормалне људе. СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ