Udario vozilom u bika i poginuo

Dvadesetpetogodišnji Bilećanin Blagoje Vuković podlegao je povredama koje je zadobio kasno sinoć u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bileća – Gacko u mjestu Selišta, gdje je automobilom golf 2 naletio na bika.

Republika Srpska 22.10.2017 | 12:42
Udario vozilom u bika i poginuo
Mladić je usljed teških povreda odmah prebačen u Bolnicu Trebinje, ali su povrede bile toliko ozbiljne da su ga dalje prebacili u Kliničko bolnički centar u Podgorici, gdje je i preminuo.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na putu Bileća-Gacko oko 19.30 časova kada je mladić, upravljajući vozilom “golf dva”, udario u bika.

U trenutku nezgode Vuković je bio sam u automobilu.

Uzrok saobraćajne nesreće biće poznat nakon izvršenih vještačenja koja će biti urađena na tragovima izuzetim sa lica mjesta. Policijska uprava Trebinje apeluje da vozači i drugi učesnici u saobraćaju poštuju propise i saobraćajnu kulturu.

Ova policijska uprava je za devet mjeseci evidentirala tri saobraćajne nesreće sa smrtnom posljedicom.

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Хеецеговац

22.10.2017 14:17

И ми апелујемо на полицију да поштује саобраћај и обрати пажњу на стоку на путу. Масовна је појава да сељани ујутру истјерају стоку и не чувају је, па стока препуштена себи не силази са пута!

ODGOVORITE
Name

Marko

23.10.2017 13:24

Moj hercegovac oni ih i ne zatvaraju i po noći i po danu su po putu to gradske vlasti i policija ne vidi više su oni važni nego ljudski život fuj

Name

Marko

23.10.2017 13:12

Opšte je poznato da vlasnik toga bika niti ih čuva niti ih zatvara u štalu a ima bikova, konja, krava sigurno 100 grla. To nije prvi put da su ljudi imali saobracajke zbog njih. Policija i vlasti ništa ne rade da bi zaštitili normalne ljude. SRAMOTA

ODGOVORITE