Заза, купио си мјесто у баражу!

Одлични голгетер заблистао и овог викенда, постигао је погодак у убедљивом тријумфу над Севиљом и тако постао први страни играч у дресу Слепих мишева који је затресао мрежу ривала на пет везаних мечева у првенству.

Фудбал 24.10.2017 | 08:00
Заза, купио си мјесто у баражу!
Опоравак нападача Торина Андрее Белотија иде у добром смеру, али Италијани неће ризиковати са његовим повратком на терен у утакмицама баража за Светско првенство против Шведске 10. и 13. новембра.

Ипак, према извештајима који стижу са Чизме, селектор Азура Ђампјеро Вентура већ је одредио замену за младог голгетера, а у питању је одлични нападач Валенсије СимонеЗаза, који на Местаљи игра у животној форми.

Заза је заблистао и овог викенда, постигао је погодак у синоћном убедљивом тријумфу над Севиљом и тако постао први страни играч у дресу Слепих мишева који је затресао мрежу ривала на пет везаних мечева у првенству. Пре њега то је учинио легендарни Марио Кемпес давне 1977. године.

Заза је проблашен играчем месеца у Примери, а са осам постигнутих голова тренутно је други иза Лионела Месија, који је дао 11. Посебно је импозантна његова форма у протеклих месец дана. Постигао је седам голова на последњих пет утакмица, укључујући и хет-трик против Малаге.

Заза има идеалну прилику да у репрезентативном дресу са себе скине сенку након промашђеног пенала у четвртфиналу Европског првенствнства против Немачке, након чега чак годину дана није добио позив у национални тим. Сада ће се то коначно догодити.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар