Прославила се преко моје грбаче

"Поиграла се животима. . . "

Забава 21.10.2017 | 20:58
Прославила се преко моје грбаче
Зорица Брунцлик тврди да је због Весне Змијанац проживела пакао. Певачица каже да јој је најстреснији период био кад је почела да се забавља са садашњим супругом Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, с којим је Весна била у браку.

- Моја породица и ја смо пре 25 година много плакали због Весне Змијанац. Тада је она на мојој грбачи направила стартну позицију да уђе у свет познатих. Весну сам упознала као певачицу која је певала на вашарима и на Ибарској магистрали. Тада је имала само две песме: „Ветар дува око куће“ и „Ори, Миле, ал‘ дубоко“. Онда је упознала Кемиша, за кога се удала, и ја сам им чак била на свадби и носила поклон. Он јој је дао прелепу песму „Невера моја“, а убрзо су се и развели - сећа се Брунцликова.



Она каже да јој је Весна сместила:

- Неко паметан, а то није Весна јер она тако нешто није могла да смисли, рекао је како је та песма настала захваљујући другарици која јој је отела мужа. То је објавила у једним новинама и тада је мени настао пакао у породици. Моја деца су имала проблем, а ја сам била стално лустрирана захваљујући њој и њеним везама, које су кројиле њену каријеру. Сви су ме гледали као бабарогу. Она је рекла да се не сећа да је била у браку с Кемишем јер јој је било много досадно. Ја се сећам како је мојој породици нанета неправда и колико смо ми имали проблема. Поиграла се нашим животима. Нас две никад нисмо могле да будемо другарице - објаснила је Зорица у једној емисији.

(Ало/Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

овако

22.10.2017 19:08

Мени су сад 54. У 7. разреду смо гледали голе груди Весне змијанац у цасопису 'Итд.*. Ту је писало да зиви у Аустрији гдје јој родитељи раде. Да ли јој је требала Ибарска магистрала не знам. Углавном њена каријера је поцела прије 40 година. Зорица боље пјева, али није добро психицки и види цега нема. Кемис, ваљда, је отисао с оном коју је лаксе манипулисати. Весна је ментална громада и њу је тееско извуци из равнотезе или манипулисати. Да, код ње је орање било прије 50 година и то знају хармоникаси који се зене пјевацицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

23.10.2017 10:20

Пуца ми патка за васе богатаске тузне прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

23.10.2017 11:21

Прославила се преко моје ......, или преко моје ..... ?!

ОДГОВОРИТЕ