Тотенхем је моја кућа, одрастао сам ту!

Хари Кејн не хаје за интересовање Реал Мадрида!

Фудбал 26.10.2017 | 11:00
Тотенхем је моја кућа, одрастао сам ту!
У јеку највећих нагађања о трансферу у Реал из Мадрида, прва звезда Тотенхема Хари Кејн послао је јасну поруку да жели да остане до краја каријере у северном Лондону. Дете овог клуба жели дугорочну каријеру у белом дресу Тотенхемом.

"Волео бих да постанем симбол клуба. Зависи и од тога у ком смеру ће ствари ићи, од менаџера... Али, рекао сам и раније да бих волео да останем овде, пошто смо тренутно у сјајној причи. Тренинг центар је сјајан, гради се нови стадион, тренер је фантастичан, а тим млад. Све је феноменално у Тотенхему последњих година", тврди Хари Кејн.

Голови и сјајна форма привукли су најбогатије светске клубове, али енглески голгетер каже да су му трофеји важнији од новца.

"За мене је фудбал ствар побеђивања - сталног напредовања и освајања трофеја. Желим да по завршетку каријере будем поносан на све што сам постигао, а то ће сигурно бити случај",каже стрелац 15 голова на исто толико утакмица ове сезоне за клуб и земљу.

Зинедин Зидан га је похвалио пре неколико дана уочи меча Реала и Тотенхема изјавом да је Хари Кејн "комплетан нападач", али, голгетер Певаца поручује навијачима да не брину јер нигде не планира да иде из Лондона, чак ни у Мадрид.

"Сви смо срећни у клубу, дакле и Али и Ериксен и ја, и навијачи не треба да брину за нашу будућност. Имамо лепе и дугорочне уговоре, а гласине се увек шире и има их стално. Лично сам потпуно фокусиран на Тотенхем. Сваке године се напорно борим и трудим да не гледам далеко у будућност већ да будем што бољи у садашњости. Никад не знате шта може да се деси једног дана, али Тотенхем је мој дом, кућа у којој сам одрастао и којој сам једино одан", поручио је Хари Кејн.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар