Totenhem je moja kuća, odrastao sam tu!

Hari Kejn ne haje za interesovanje Real Madrida!

Fudbal 26.10.2017 | 11:00
Totenhem je moja kuća, odrastao sam tu!
U jeku najvećih nagađanja o transferu u Real iz Madrida, prva zvezda Totenhema Hari Kejn poslao je jasnu poruku da želi da ostane do kraja karijere u severnom Londonu. Dete ovog kluba želi dugoročnu karijeru u belom dresu Totenhemom.

"Voleo bih da postanem simbol kluba. Zavisi i od toga u kom smeru će stvari ići, od menadžera... Ali, rekao sam i ranije da bih voleo da ostanem ovde, pošto smo trenutno u sjajnoj priči. Trening centar je sjajan, gradi se novi stadion, trener je fantastičan, a tim mlad. Sve je fenomenalno u Totenhemu poslednjih godina", tvrdi Hari Kejn.

Golovi i sjajna forma privukli su najbogatije svetske klubove, ali engleski golgeter kaže da su mu trofeji važniji od novca.

"Za mene je fudbal stvar pobeđivanja - stalnog napredovanja i osvajanja trofeja. Želim da po završetku karijere budem ponosan na sve što sam postigao, a to će sigurno biti slučaj",kaže strelac 15 golova na isto toliko utakmica ove sezone za klub i zemlju.

Zinedin Zidan ga je pohvalio pre nekoliko dana uoči meča Reala i Totenhema izjavom da je Hari Kejn "kompletan napadač", ali, golgeter Pevaca poručuje navijačima da ne brinu jer nigde ne planira da ide iz Londona, čak ni u Madrid.

"Svi smo srećni u klubu, dakle i Ali i Eriksen i ja, i navijači ne treba da brinu za našu budućnost. Imamo lepe i dugoročne ugovore, a glasine se uvek šire i ima ih stalno. Lično sam potpuno fokusiran na Totenhem. Svake godine se naporno borim i trudim da ne gledam daleko u budućnost već da budem što bolji u sadašnjosti. Nikad ne znate šta može da se desi jednog dana, ali Totenhem je moj dom, kuća u kojoj sam odrastao i kojoj sam jedino odan", poručio je Hari Kejn.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar