Ђорђевић: Бањалука ће причекати ''Орлове''...

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић о гостовању репрезентације Србије у Бањалуци.

Кошарка 23.10.2017 | 21:30
Ђорђевић: Бањалука ће причекати ''Орлове''...
Кошаркашка репрезентација Србије поново ће гостовати у Бањалуци и одиграће ревијални меч, гласила је вијест из августа мјесеца ове године. Није био познат термин, да ли ове или наредне године.

Меч је договорен на нивоу Министарство породице омладине и спорта у Влади Републике Српске са једне и Кошаркашки савез Србије с друге стране.

Селектор Србије Александар Ђорђевић ипак рекао је како у наредне двије године тешко да ће Бањалука уживо гледати вицешампионе Европе.

"Нисмо планирали долазак у Бањалуку за наредну годину или две. Распоред је веома густ и нема простора за такву утакмицу. Било нам је јако лепо, дугујем велику захвалност публици и онаква атмосфера је непоновљива. Одиграли смо сјајну утакмицу, све је било супер та два дана у Бањалуци. Добили смо невероватну енергију и самопоуздање пред Европско првенство", рекао је Ђорђевић у интервјуу за "Глас Српске".

Посљедњи пут Орлови су гостовали у Бањалуци пред Европско првенство 2015. године када су одиграли пријатељски меч против Словеније.

Подсјетите се како је Борик дочекао кошаркаше и отпјевао химну Србије.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар