Упознајте људе који ће водити КК Партизан...

О Богдану Диклићу и Николи Лончару се све зна, али ко су остали чланови новог управног одбора црно-белих.

Кошарка 23.10.2017 | 22:15
Упознајте људе који ће водити КК Партизан...
Кошаркашки клуб Партизан добио је у петак нову управу и председника, а док се о новом првом човеку клуба и његовој биографији доста причало и писало претходних дана, ред је да се навијачи црно-белих упознају и са осталим члановима управног одбора.

Они о којима заиста не треба трошити превише речи јер се ради о глумачкој легенди Богдану Диклићу, односно о бившем репрезентативцу Николи Лончару.

Дакле, ко су остали чланови управног одбора Партизана?

Небојша Ускоковић је извшни директор компаније Комтрејд, у чијој биографији стоји да су му две највеће љубави породица и Партизан.

Предраг Вујовић је стручњак области ПР-а власник и директор П.Р.А. агенције, прве такве бившој Југославији, Водио је ПР Универзијаде у Загребу, ЕП у кошарци у Београду, руководио комуникацијама са јавношћу Владе Анте Марковића, као и више влада у региону.

Велибор Јојић власник и директор компаније ВИП Систем. Такође, оснивач је кошаркашког клуба Динамик из Београда који је прошле сезоне дебитовао у Суперлиги Србије.

Иван Трифуновић је дипломирани инжењер електротехнике, оснивач и директор компаније ИТ ТЕЛ Цонсалтинг &Енгинееринг која послује у Србији  и региону.

Синиша Вукојчић је власник и директор фирме Вулф Компани, а члан је Надзорног одбора КК Партизан од 2012, играо активно кошарку од 1987 до 2011.

Војислав Лазаревић је генерални директор Пиреус банке, председник Надзорног одбора Банкарске академије, члан УО Привредне коморе Београда и Председник Удружења за финансије Коморе.

Александар Јоксић је професор књижевности и магистар економије, а сувласник је компанија Баџет Рент и Гламур. Дугогодишњи је менаџер општине Нови Београд.

Славиша Путић је редовни професор на Технолошко металуршком факултету у Београду, Био је председник Управног одбора у Институту за хемију технологију и металургију у Београду (ИХТМ) и члан Управног одбора регионалног центра за младе таленте Републике Србије.

Марко Вјетровић је познат навијачима Партизана, јер је низ година радио у фудбалском клубу Партизан, где је био ПР, а водио је и међународне активности у клубу.

Владимир Аџић је власник и директор компаније Ромапак из Нове Пазове. Дуго година у кошарци, а годинама активан и у ФК Партизан.

Вељко Одаловић је генерални секретар министарства спољних послова.

Александар Михаиловић је  директор у козметичкој компанији Томас енд Реј.

Небојша Иковић је власник и генерални директор шпедитерске компаније Милшпед.

Поред поменутих, у управни одбор клуба би према најавама председника Мијаиловића, требало да уђу још два члана који ће представљати нове спонзоре. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: КК Партизан

Коментари / 0

Оставите коментар