Upoznajte ljude koji će voditi KK Partizan...

O Bogdanu Dikliću i Nikoli Lončaru se sve zna, ali ko su ostali članovi novog upravnog odbora crno-belih.

Košarka 23.10.2017 | 22:15
Upoznajte ljude koji će voditi KK Partizan...
Košarkaški klub Partizan dobio je u petak novu upravu i predsednika, a dok se o novom prvom čoveku kluba i njegovoj biografiji dosta pričalo i pisalo prethodnih dana, red je da se navijači crno-belih upoznaju i sa ostalim članovima upravnog odbora.

Oni o kojima zaista ne treba trošiti previše reči jer se radi o glumačkoj legendi Bogdanu Dikliću, odnosno o bivšem reprezentativcu Nikoli Lončaru.

Dakle, ko su ostali članovi upravnog odbora Partizana?

Nebojša Uskoković je izvšni direktor kompanije Komtrejd, u čijoj biografiji stoji da su mu dve najveće ljubavi porodica i Partizan.

Predrag Vujović je stručnjak oblasti PR-a vlasnik i direktor P.R.A. agencije, prve takve bivšoj Jugoslaviji, Vodio je PR Univerzijade u Zagrebu, EP u košarci u Beogradu, rukovodio komunikacijama sa javnošću Vlade Ante Markovića, kao i više vlada u regionu.

Velibor Jojić vlasnik i direktor kompanije VIP Sistem. Takođe, osnivač je košarkaškog kluba Dinamik iz Beograda koji je prošle sezone debitovao u Superligi Srbije.

Ivan Trifunović je diplomirani inženjer elektrotehnike, osnivač i direktor kompanije IT TEL Consalting &Engineering koja posluje u Srbiji  i regionu.

Siniša Vukojčić je vlasnik i direktor firme Vulf Kompani, a član je Nadzornog odbora KK Partizan od 2012, igrao aktivno košarku od 1987 do 2011.

Vojislav Lazarević je generalni direktor Pireus banke, predsednik Nadzornog odbora Bankarske akademije, član UO Privredne komore Beograda i Predsednik Udruženja za finansije Komore.

Aleksandar Joksić je profesor književnosti i magistar ekonomije, a suvlasnik je kompanija Badžet Rent i Glamur. Dugogodišnji je menadžer opštine Novi Beograd.

Slaviša Putić je redovni profesor na Tehnološko metalurškom fakultetu u Beogradu, Bio je predsednik Upravnog odbora u Institutu za hemiju tehnologiju i metalurgiju u Beogradu (IHTM) i član Upravnog odbora regionalnog centra za mlade talente Republike Srbije.

Marko Vjetrović je poznat navijačima Partizana, jer je niz godina radio u fudbalskom klubu Partizan, gde je bio PR, a vodio je i međunarodne aktivnosti u klubu.

Vladimir Adžić je vlasnik i direktor kompanije Romapak iz Nove Pazove. Dugo godina u košarci, a godinama aktivan i u FK Partizan.

Veljko Odalović je generalni sekretar ministarstva spoljnih poslova.

Aleksandar Mihailović je  direktor u kozmetičkoj kompaniji Tomas end Rej.

Nebojša Iković je vlasnik i generalni direktor špediterske kompanije Milšped.

Pored pomenutih, u upravni odbor kluba bi prema najavama predsednika Mijailovića, trebalo da uđu još dva člana koji će predstavljati nove sponzore. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: KK Partizan

Komentari / 0

Ostavite komentar