Полиција пронашла 16 кг дроге

Три особе су ухапшене и заплијењено је 16 килограма дроге у акцији Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) која је данас проведена на подручју Лукавца, Грачанице и Пелагићева.

Босна и Херцеговина 20.10.2017 | 16:50
Полиција пронашла 16 кг дроге
Поступајући по наредби Кантоналног суда у Тузли, полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК, тачније Одјељења за борбу против злоупотребе опојних дрога у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бијељина данас су извршили претресе на четири локације у ТК и Републици Српској.

Према ријечима портпарола МУП-а ТК Изудина Шарића, претреси су извршени на двије локације у Луаквцу, затим Грачаници и Пелагићеву.

"Том приликом слободе су лишене три особе које ће у извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предате надлежном кантоналном тужилаштву на даље поступање. Приликом претреса код особа у Пелагићеву је пронађено 15 килограма зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу канабис, а код особа на подручју ТК је пронађен један килограм канабиса и један пиштољ", истакао је Шарић.

Данашња активност је наставак акције "Код" у оквиру које је у ранијем периоду заплијењено осам килограма дроге.

(Вијести/Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Побити

20.10.2017 19:21

Побити треба сљам.Гдје онај Дутерте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕЛТА

20.10.2017 20:33

Ал само сљам побити а крупне дилере који окрецу милионе итд и купују фабрике,њих пустит нека зиве и идаље да раде и да те запосле да радис за 500км.