Челсијева свлачионица се окреће против Контеа!

Италијан се суочава са судбином која је задесила својевремено Жозеа Муриња. . .

Фудбал 20.10.2017 | 19:15
Челсијева свлачионица се окреће против Контеа!
Над Стамфорд Бриџом надвили су се црни облаци. Два узастопна пораза у Премијер лиги, затим испуштен тријумф против Роме у Лиги шампиона и поред два гола предности, довели су до тога да је ситуација у Челсијевој свлачионици почела да достиже тачку кључања! Антонио Конте је у опасности...

Угледни британски лист Тајмс, који се не бави оваквим стварима због тиража, пише да су највеће звезде Челсија незадовољне радом италијанског стручњака и да анимозитет из дана у дан само расте. Мада се не истиче о којим играчима је реч, они Контеу замерају на томе што усред сезоне држи убитачан ритам тренинга. А као последица тога Челсијева болница све је пунија. Тек недавно опоравио се Алваро Мората, а ван строја још су Н'Голо Канте, Дени Дринквотер, Виктор Мозес... Такође, Давид Луиз и Тјемуе Бакајоко су зарадили мање повреде у мечу против Роме. 

Због тога је, како се наводи, дошло до разговора неколико играча са Контеом, где су му тражили да промени ритам тренинга, како последице не би биле кобне. Конте је, наводно, наставио да држи тренинге истог ритма као и протекле сезоне. С тим што тада није имао обавеза у Лиги шампиона, али је освојена титула. Сада су ствари другачије, посебно због више обавеза у току седмице. 

Британски медији пишу да би Конте могао да се суочи са истом судбином као Жозе Мурињопре него што је смењен на клупи Челсија, односно исту као Карло Анћелоти у Бајерну, где су га незадовољне звезде практично отерале из Минхена. 

Криза у Челсију је све дубља. Конте је незадовољан због играчког кадра, а играчи његовим радом...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар