Čelsijeva svlačionica se okreće protiv Kontea!

Italijan se suočava sa sudbinom koja je zadesila svojevremeno Žozea Murinja. . .

Fudbal 20.10.2017 | 19:15
Čelsijeva svlačionica se okreće protiv Kontea!
Nad Stamford Bridžom nadvili su se crni oblaci. Dva uzastopna poraza u Premijer ligi, zatim ispušten trijumf protiv Rome u Ligi šampiona i pored dva gola prednosti, doveli su do toga da je situacija u Čelsijevoj svlačionici počela da dostiže tačku ključanja! Antonio Konte je u opasnosti...

Ugledni britanski list Tajms, koji se ne bavi ovakvim stvarima zbog tiraža, piše da su najveće zvezde Čelsija nezadovoljne radom italijanskog stručnjaka i da animozitet iz dana u dan samo raste. Mada se ne ističe o kojim igračima je reč, oni Konteu zameraju na tome što usred sezone drži ubitačan ritam treninga. A kao posledica toga Čelsijeva bolnica sve je punija. Tek nedavno oporavio se Alvaro Morata, a van stroja još su N'Golo Kante, Deni Drinkvoter, Viktor Mozes... Takođe, David Luiz i Tjemue Bakajoko su zaradili manje povrede u meču protiv Rome. 

Zbog toga je, kako se navodi, došlo do razgovora nekoliko igrača sa Konteom, gde su mu tražili da promeni ritam treninga, kako posledice ne bi bile kobne. Konte je, navodno, nastavio da drži treninge istog ritma kao i protekle sezone. S tim što tada nije imao obaveza u Ligi šampiona, ali je osvojena titula. Sada su stvari drugačije, posebno zbog više obaveza u toku sedmice. 

Britanski mediji pišu da bi Konte mogao da se suoči sa istom sudbinom kao Žoze Murinjopre nego što je smenjen na klupi Čelsija, odnosno istu kao Karlo Anćeloti u Bajernu, gde su ga nezadovoljne zvezde praktično oterale iz Minhena. 

Kriza u Čelsiju je sve dublja. Konte je nezadovoljan zbog igračkog kadra, a igrači njegovim radom...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar