ЛЕ - Црно-бијели: Шансе морају да се користе!

Марко Јанковић незадовољан бодом у Елбасану, Милан Митровић у нешто позитивнијем расположењу.

Фудбал 20.10.2017 | 12:30
ЛЕ - Црно-бијели: Шансе морају да се користе!
Такмичење у групној фази Лиге Европе налази се на половини. Од шест мечева групе Б, чак четири су завршена без победника, укључујући оба која су одиграна у склопу трећег кола.

Динамо Кијев - Јанг Бојс 2:2 и Скендербег - Партизан 0:0, у утакмици која није могла да задовољи укусе иоле пробирљивих љубитеља фудбала.

Марко Јанковић оценио је да су Албанци "агресивна екипа", против које су црно-бели могли много боље.

"Боље је освојити један бод него ниједан, али искрено - нисам задовољан. Јесте био први пут да игра ова четворка у офанзивној линији, али у Европи шансе морају да се користе, јер ово није Суперлига", изјавио је црногорски репрезентативац, који је са Сумом, Тошићем и Тавамбом био главна нада у постизање неког поготка.

Милан Митровић је заједно са Немањом Р. Милетићем беспрекорно обавио посао у одбрани, како на трави, тако и у ваздушним дуелима.

Његов утисак разликовао се од Јанковићевог, што и није чудно, с обзиром на то да је обавио свој примарни задатак.

"Било је тешко, али показали смо да смо прави тим. Овакве утакмице се добијају на једну или две шансе. Овог пута нисмо успели, међутим, идемо даље. Остале су још три утакмице да пробамо да се пласирамо у следећу фазу Лиге Европе", поручило је летошње појачање из Турске.

Црно-бели у следећем колу 2. новембра дочекују Скендербег, али пре тога треба да одиграју чак три утакмице домаћег првенства - против Бачке на свом стадиону, а против Земуна и Борца у гостима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар