LE - Crno-bijeli: Šanse moraju da se koriste!

Marko Janković nezadovoljan bodom u Elbasanu, Milan Mitrović u nešto pozitivnijem raspoloženju.

Fudbal 20.10.2017 | 12:30
LE - Crno-bijeli: Šanse moraju da se koriste!
Takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope nalazi se na polovini. Od šest mečeva grupe B, čak četiri su završena bez pobednika, uključujući oba koja su odigrana u sklopu trećeg kola.

Dinamo Kijev - Jang Bojs 2:2 i Skenderbeg - Partizan 0:0, u utakmici koja nije mogla da zadovolji ukuse iole probirljivih ljubitelja fudbala.

Marko Janković ocenio je da su Albanci "agresivna ekipa", protiv koje su crno-beli mogli mnogo bolje.

"Bolje je osvojiti jedan bod nego nijedan, ali iskreno - nisam zadovoljan. Jeste bio prvi put da igra ova četvorka u ofanzivnoj liniji, ali u Evropi šanse moraju da se koriste, jer ovo nije Superliga", izjavio je crnogorski reprezentativac, koji je sa Sumom, Tošićem i Tavambom bio glavna nada u postizanje nekog pogotka.

Milan Mitrović je zajedno sa Nemanjom R. Miletićem besprekorno obavio posao u odbrani, kako na travi, tako i u vazdušnim duelima.

Njegov utisak razlikovao se od Jankovićevog, što i nije čudno, s obzirom na to da je obavio svoj primarni zadatak.

"Bilo je teško, ali pokazali smo da smo pravi tim. Ovakve utakmice se dobijaju na jednu ili dve šanse. Ovog puta nismo uspeli, međutim, idemo dalje. Ostale su još tri utakmice da probamo da se plasiramo u sledeću fazu Lige Evrope", poručilo je letošnje pojačanje iz Turske.

Crno-beli u sledećem kolu 2. novembra dočekuju Skenderbeg, ali pre toga treba da odigraju čak tri utakmice domaćeg prvenstva - protiv Bačke na svom stadionu, a protiv Zemuna i Borca u gostima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar