Њих двојица су Бајернови - ЛУЗЕРИ!

Корентин Толисо и Хамес Родригез прве жртве режима Јупа Хајнкеса!

Фудбал 20.10.2017 | 12:00
Њих двојица су Бајернови - ЛУЗЕРИ!
Јуп Хајнкес је вратио Бајерн на прави пут. Али скупе новајлије које су летос стигле у клуб нису баш срећне због тога. Тајна успеха искусног вука: усталио је стандардних 11 играча које не мења. На две утакмице једина промена је била старт Себастијана Рудија уместо повређеног Хавија Мартинеза на мечу са Селтиком синоћ. Дакле, нема ротација као кодАнчелотија, успоставља се јасна физиономија.

Самим тим имамо и прву двојицу скупих лузера после смене Италијана, а то су Хамес Родригез и Корентин Толисо. Обојица означени као суперкуповине из Реала и Лиона прошлог лета изгледа да су на леду код новог шефа, заједно са појачањем из Хофенхајма од 20.000.000 евра Никласом Зулеом.

Сва тројица по свој прилици неће имати прилике за озбиљнију минутажу ове сезоне осим у утакмицама које су "мачји кашаљ" попут предстојеће са ХСВ-ом (субота, 18.30) у Бундеслиги. Ту би Толисо и Хамес можда и могли да добију шансе, а потом следи повратак у стандарни мод (на клупу) на утакмицама са Лајпцигом (куп и Бундеслига) и Дортмундом које следе наредних недеља.

У прилог томе и изјава тренера да садашњем тиму који почиње утакмице не треба одмор.

"Разговараћу са играчима који су играли са Селтиком. Не верујем да су уморни, али ко мисли да треба да паузира, средићемо све. Али ово су све врхунски професионалци, који могу да одраде три утакмице недељно без умора", сматра Хајнкес. 

Тренер Бајерна тврди и да нема незадовољних у тиму.

"Причао сам са свим играчима који нису били стартери, више него са осталима. Свесни су шта радим, пошто ја водим тим. Мислим да нису незадовољни и да очекују шансу. Очекује нас велики број утакмица у наредном периоду, требају ми сви расположиви. Јасно сам им објаснио ово. Верујем у све своје фудбалерем, али код мене играју само они који су у топ форми", поручио је Хајнкес.

Нема шта, људи којима Јуп верује много су старији од ових најскупљих...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар