Njih dvojica su Bajernovi - LUZERI!

Korentin Toliso i Hames Rodrigez prve žrtve režima Jupa Hajnkesa!

Fudbal 20.10.2017 | 12:00
Njih dvojica su Bajernovi - LUZERI!
Jup Hajnkes je vratio Bajern na pravi put. Ali skupe novajlije koje su letos stigle u klub nisu baš srećne zbog toga. Tajna uspeha iskusnog vuka: ustalio je standardnih 11 igrača koje ne menja. Na dve utakmice jedina promena je bila start Sebastijana Rudija umesto povređenog Havija Martineza na meču sa Seltikom sinoć. Dakle, nema rotacija kao kodAnčelotija, uspostavlja se jasna fizionomija.

Samim tim imamo i prvu dvojicu skupih luzera posle smene Italijana, a to su Hames Rodrigez i Korentin Toliso. Obojica označeni kao superkupovine iz Reala i Liona prošlog leta izgleda da su na ledu kod novog šefa, zajedno sa pojačanjem iz Hofenhajma od 20.000.000 evra Niklasom Zuleom.

Sva trojica po svoj prilici neće imati prilike za ozbiljniju minutažu ove sezone osim u utakmicama koje su "mačji kašalj" poput predstojeće sa HSV-om (subota, 18.30) u Bundesligi. Tu bi Toliso i Hames možda i mogli da dobiju šanse, a potom sledi povratak u standarni mod (na klupu) na utakmicama sa Lajpcigom (kup i Bundesliga) i Dortmundom koje slede narednih nedelja.

U prilog tome i izjava trenera da sadašnjem timu koji počinje utakmice ne treba odmor.

"Razgovaraću sa igračima koji su igrali sa Seltikom. Ne verujem da su umorni, ali ko misli da treba da pauzira, sredićemo sve. Ali ovo su sve vrhunski profesionalci, koji mogu da odrade tri utakmice nedeljno bez umora", smatra Hajnkes. 

Trener Bajerna tvrdi i da nema nezadovoljnih u timu.

"Pričao sam sa svim igračima koji nisu bili starteri, više nego sa ostalima. Svesni su šta radim, pošto ja vodim tim. Mislim da nisu nezadovoljni i da očekuju šansu. Očekuje nas veliki broj utakmica u narednom periodu, trebaju mi svi raspoloživi. Jasno sam im objasnio ovo. Verujem u sve svoje fudbalerem, ali kod mene igraju samo oni koji su u top formi", poručio je Hajnkes.

Nema šta, ljudi kojima Jup veruje mnogo su stariji od ovih najskupljih...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar