Шукер демантовао Анчелотија: Далић је селектор!

Председник Фудбалског савеза Хрватске (ХНС) Давор Шукер демантовао је вест да би селектор "ватрених" могао да постане Карло Анчелоти.

Фудбал 20.10.2017 | 09:15
Шукер демантовао Анчелотија: Далић је селектор!
Хрватска је пред последње коло квалификација за Светско првенство 2018. отпустила Антеа Чачића, заменио га је Златко Далић и победому Украјини одвео селекцију у бараж за Мундијал где ће јој ривал у двомечу бити Грчка.

"Разочаран сам што је светски угледни медиј као што је "Газета дело Спорт" извор овакве дезинформације, типичне лажне вести, какву уобичајено пласирају мање респектабилни медији у потрази за сензацијама. Могу само рећи да је селектор хрватске репрезентације Златко Далић и да смо сви искључиво фокусирани на утакмице против Грчке у додатним квалификацијама за Светско првенство", рекао је Шукер.

"Навикли смо да већина хрватских медија пожури да пренесе овакву неистину, код нас свака вест која за циљ има дестабилизацију или омаловажавање Савеза добије запажен простор у медијима. То, нажалост, није ништа ново, али ми ћемо наставити да радимо у интересу хрватског фудбала. Зато уочи ових одлучујућих утакмица позивам све на заједништво, а медије на објективност и на истину", додао је председник ХСН.

Хрватска дочекује Грчку 9. новембра, док је реванш три дана касније. Стадиони на којима ће се играти ће накнадно бити одређени.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар