Šuker demantovao Ančelotija: Dalić je selektor!

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker demantovao je vest da bi selektor "vatrenih" mogao da postane Karlo Ančeloti.

Fudbal 20.10.2017 | 09:15
Šuker demantovao Ančelotija: Dalić je selektor!
Hrvatska je pred poslednje kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. otpustila Antea Čačića, zamenio ga je Zlatko Dalić i pobedomu Ukrajini odveo selekciju u baraž za Mundijal gde će joj rival u dvomeču biti Grčka.

"Razočaran sam što je svetski ugledni medij kao što je "Gazeta delo Sport" izvor ovakve dezinformacije, tipične lažne vesti, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći da je selektor hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", rekao je Šuker.

"Navikli smo da većina hrvatskih medija požuri da prenese ovakvu neistinu, kod nas svaka vest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapažen prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novo, ali mi ćemo nastaviti da radimo u interesu hrvatskog fudbala. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", dodao je predsednik HSN.

Hrvatska dočekuje Grčku 9. novembra, dok je revanš tri dana kasnije. Stadioni na kojima će se igrati će naknadno biti određeni.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar