ЛЕ: Албанци открили карте пред Партизан...

Скендербег с тројицом шпицева напада Партизан! „Морамо да искључимо патриотске емоције“, поручио тренер Илир Даја.

Фудбал 18.10.2017 | 19:15
ЛЕ: Албанци открили карте пред Партизан...
Велике проблеме има Скендербег уочи дуела са Партизаном. Албански представник у сутрашњем мечу неће моћи да рачуна на тројицу стандардних играча.

За Партизан су изгубљени Гавазај, Нимаг, као и нападач из Чешке Неспор. Ипак, Скендербег дуел са Партизаном види као одличну прилику за победу. Албанци, као и наш представник, имају један бод после два кола у Лиги Европе, али се надају другом месту.

Занимљиво је да се тренер Илир Даја одлучио за формацију са тројицом нападача.

„Морамо да искористимо наше предности у односу на Партизан. Размишљамо само о игри, морамо да искључимо патриотске емоције. И ако победимо чекаће нас још много посла, али имаћемо шансе да се домогнемо другог места. Посебно, јер Јанг Бојс игра против Динама. Увек смо имали среће у Елбасану, очекујем велику подршку навијача“, рекао је тренер Скендербега Илир Даја.

За Скендербег би од првог минута требало да играју: Шехи – Ванђели, Радас, Јашаница, Мици – Таку, Дита, Лилај – Музака, Сове, Џејмс.

Иначе, из Албаније се може чути да фудбалери Скендербега неће добити специјалне бонусе уколико победе Партизан, већ да ће играчи међу собом поделити унапред договорену суму - 100.000 евра. За реми тај новац биће упола мањи. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар