LE: Albanci otkrili karte pred Partizan...

Skenderbeg s trojicom špiceva napada Partizan! „Moramo da isključimo patriotske emocije“, poručio trener Ilir Daja.

Fudbal 18.10.2017 | 19:15
LE: Albanci otkrili karte pred Partizan...
Velike probleme ima Skenderbeg uoči duela sa Partizanom. Albanski predstavnik u sutrašnjem meču neće moći da računa na trojicu standardnih igrača.

Za Partizan su izgubljeni Gavazaj, Nimag, kao i napadač iz Češke Nespor. Ipak, Skenderbeg duel sa Partizanom vidi kao odličnu priliku za pobedu. Albanci, kao i naš predstavnik, imaju jedan bod posle dva kola u Ligi Evrope, ali se nadaju drugom mestu.

Zanimljivo je da se trener Ilir Daja odlučio za formaciju sa trojicom napadača.

„Moramo da iskoristimo naše prednosti u odnosu na Partizan. Razmišljamo samo o igri, moramo da isključimo patriotske emocije. I ako pobedimo čekaće nas još mnogo posla, ali imaćemo šanse da se domognemo drugog mesta. Posebno, jer Jang Bojs igra protiv Dinama. Uvek smo imali sreće u Elbasanu, očekujem veliku podršku navijača“, rekao je trener Skenderbega Ilir Daja.

Za Skenderbeg bi od prvog minuta trebalo da igraju: Šehi – Vanđeli, Radas, Jašanica, Mici – Taku, Dita, Lilaj – Muzaka, Sove, Džejms.

Inače, iz Albanije se može čuti da fudbaleri Skenderbega neće dobiti specijalne bonuse ukoliko pobede Partizan, već da će igrači među sobom podeliti unapred dogovorenu sumu - 100.000 evra. Za remi taj novac biće upola manji. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar