Из Енглеске се чује: Озил стиже у Београд, Санчез - не!

Мертезакер запретио саиграчима! ''Они су у потпуности посвећени свом послу. Свако ко не ради 100 одсто, неће бити на терену. Док је то свима јасно, неће имати проблем са мном. Ако буде другачије, лично ћу га решити", каже искусни капитен.

Фудбал 18.10.2017 | 17:45
Из Енглеске се чује: Озил стиже у Београд, Санчез - не!
Дан уочи гостовања Црвеној звезди у Лиги Европе капитен Арсенала Пер Мертезакер изјавио је да не постоји проблем у екипи и да су сви посвећени обавезама, међу њима и прве звезде Алексис Санчез и Месут Озил, иако су ван форме у последњој години својих уговора.

Енглески медији спекулисали су да Санчез и Озил нису мислима на Емирејтсу и да ће најкасније до краја сезоне, а можда већ у јануару, променити средину. Подсетимо, за Санчеза се интересују Манчестер Сити, Пари Сен Жермен за Чилеанца, а за Озила Манчестер Јунајтед, Интер и кинески клубови.

"Они су у потпуноси посвећени свом послу. Свако ко не ради 100 одсто, неће бити на терену. Док је то свима јасно, неће имати проблем са мном. Ако буде другачије, лично ћу га решити", рекао је Мертезакер за Скај спорт.

Према неким најавама Озил би требало да допутује у Београд на утакмицу против Црвене звезде, као и Мертезакер, Оливије Жиру, Тео Волкот и други, али не и Санчез јер менаџер Арсен Венгер планира да га одмори.

Исти статус око уговора као двојица најбољих играча Арсенала има и Мертезакер, али то код њега не представља проблем, посебно јер ће остати у клубу по завршетку каријере да буде тренер.

"Немам проблем што сам у последњој години, чак и када имате такву ситуацију морате да се доказујете сваког дана. Тако би обезбедили нов уговор у клубу или бољи у другом. Није неопходна дугорочна сарадња", поручио је 33-годишњи немачки штопер.

Утакмица трећег кола Х групе између Црвене звезде и Арсенала игра се у четвртак од 19 сати на стадиону Рајко Митић, а већ је озваничено да су све карте распродате.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар