Iz Engleske se čuje: Ozil stiže u Beograd, Sančez - ne!

Mertezaker zapretio saigračima! ''Oni su u potpunosti posvećeni svom poslu. Svako ko ne radi 100 odsto, neće biti na terenu. Dok je to svima jasno, neće imati problem sa mnom. Ako bude drugačije, lično ću ga rešiti", kaže iskusni kapiten.

Fudbal 18.10.2017 | 17:45
Iz Engleske se čuje: Ozil stiže u Beograd, Sančez - ne!
Dan uoči gostovanja Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope kapiten Arsenala Per Mertezaker izjavio je da ne postoji problem u ekipi i da su svi posvećeni obavezama, među njima i prve zvezde Aleksis Sančez i Mesut Ozil, iako su van forme u poslednjoj godini svojih ugovora.

Engleski mediji spekulisali su da Sančez i Ozil nisu mislima na Emirejtsu i da će najkasnije do kraja sezone, a možda već u januaru, promeniti sredinu. Podsetimo, za Sančeza se interesuju Mančester Siti, Pari Sen Žermen za Čileanca, a za Ozila Mančester Junajted, Inter i kineski klubovi.

"Oni su u potpunosi posvećeni svom poslu. Svako ko ne radi 100 odsto, neće biti na terenu. Dok je to svima jasno, neće imati problem sa mnom. Ako bude drugačije, lično ću ga rešiti", rekao je Mertezaker za Skaj sport.

Prema nekim najavama Ozil bi trebalo da doputuje u Beograd na utakmicu protiv Crvene zvezde, kao i Mertezaker, Olivije Žiru, Teo Volkot i drugi, ali ne i Sančez jer menadžer Arsen Venger planira da ga odmori.

Isti status oko ugovora kao dvojica najboljih igrača Arsenala ima i Mertezaker, ali to kod njega ne predstavlja problem, posebno jer će ostati u klubu po završetku karijere da bude trener.

"Nemam problem što sam u poslednjoj godini, čak i kada imate takvu situaciju morate da se dokazujete svakog dana. Tako bi obezbedili nov ugovor u klubu ili bolji u drugom. Nije neophodna dugoročna saradnja", poručio je 33-godišnji nemački štoper.

Utakmica trećeg kola H grupe između Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu Rajko Mitić, a već je ozvaničeno da su sve karte rasprodate.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar