Јанковић: Трилинг Сума, Тошић и ја? Баш добро звучи!

Најбитније је да не изгубимо! "Кога да побеђујемо, ако не Скендербег", пита се Марко Јевтовић.

Фудбал 18.10.2017 | 18:15
Јанковић: Трилинг Сума, Тошић и ја? Баш добро звучи!
Парни ваљак трепери од узбуђења пред велико гостовање Скендербегу у Елбасану (четвртак, 21.05)! Сви у Хумској 1 надају се да ће се Партизан усред Албаније „опрати“ због великог пропуста у мечу са кијевским Динамом, где је све пало у воду после страховитог првог дела. 

Најаве увелико стижу да ћемо у Елбасану видети ултраофанзивни Партизан, Мирослав Ђукић је нешто затворенији на ову тему, али ако се све коцкице поклопе по први пут од старта утакмице на терену ће се наћи Зоран Тошић, Сејдуба Сума и Марко Јанковић! 

"Први пут ове сезоне... Ако буде тако, надам се да ћемо добро да функционишемо. Одлични саиграчи", изјавио је Марко Јанковић за Журнал. 

Међутим, све је изгледније да ће уместо шпица са двојицом офанзиваца, у срцу Партизановог напада требало би да се нађе само Леандре Тавамба.

"Зна Тавамба, како да не зна... Лепо све то звучи, само да потврдимо и на терену", смирујеЈанковић. 

Тренер Ђукић је окарактерисао предстојећи двомеч са Скендербегом као кључан у групној фази. На истим таласним дужинама је и вихорни крилни фудбалер.

"Не знам шта други мисле, генерално: када у Европи не изгубиш - опет си ту, потом, победиш код куће. Наравно, идемо да добијемо, али знате оно: најбитније је да не изгубимо". 

Зато Јанковић од целог тима очекује озбиљност на највишем нивоу.

"Максимално озбиљан, компактан, да одрадимо то што тренер од нас тражи. Ето, против Динама смо одлично почели, играли супер и онда - пад концентрације. У Европи противник ствара шансе после твојих најмањих грешака. Тога не сме да буде".

На потпуни фокус позива и Јанковићев саиграч у вези, Марко Јевтовић.

"Морамо да почнемо да побеђујемо, а кога ћемо ако не Скендербег, екипу из четвртог шешира. Амбиција је јасна. Наравно, респектујемо противника, одлична су екипа. Избацили су Динамо из Загреба, али једноставно, да бисмо урадили оно што нам је циљ у Европи, морамо да пређемо преко оваквих противника", истиче Јевтовић у разговору за Информер и додаје:

"Политика нас не интересује, спорт је ван свега тога. Гледамо само како да победимо. Свеједно нам је да ли је противник из Албаније, одавде, оданде...".

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар