Janković: Triling Suma, Tošić i ja? Baš dobro zvuči!

Najbitnije je da ne izgubimo! "Koga da pobeđujemo, ako ne Skenderbeg", pita se Marko Jevtović.

Fudbal 18.10.2017 | 18:15
Janković: Triling Suma, Tošić i ja? Baš dobro zvuči!
Parni valjak treperi od uzbuđenja pred veliko gostovanje Skenderbegu u Elbasanu (četvrtak, 21.05)! Svi u Humskoj 1 nadaju se da će se Partizan usred Albanije „oprati“ zbog velikog propusta u meču sa kijevskim Dinamom, gde je sve palo u vodu posle strahovitog prvog dela. 

Najave uveliko stižu da ćemo u Elbasanu videti ultraofanzivni Partizan, Miroslav Đukić je nešto zatvoreniji na ovu temu, ali ako se sve kockice poklope po prvi put od starta utakmice na terenu će se naći Zoran Tošić, Sejduba Suma i Marko Janković! 

"Prvi put ove sezone... Ako bude tako, nadam se da ćemo dobro da funkcionišemo. Odlični saigrači", izjavio je Marko Janković za Žurnal. 

Međutim, sve je izglednije da će umesto špica sa dvojicom ofanzivaca, u srcu Partizanovog napada trebalo bi da se nađe samo Leandre Tavamba.

"Zna Tavamba, kako da ne zna... Lepo sve to zvuči, samo da potvrdimo i na terenu", smirujeJanković. 

Trener Đukić je okarakterisao predstojeći dvomeč sa Skenderbegom kao ključan u grupnoj fazi. Na istim talasnim dužinama je i vihorni krilni fudbaler.

"Ne znam šta drugi misle, generalno: kada u Evropi ne izgubiš - opet si tu, potom, pobediš kod kuće. Naravno, idemo da dobijemo, ali znate ono: najbitnije je da ne izgubimo". 

Zato Janković od celog tima očekuje ozbiljnost na najvišem nivou.

"Maksimalno ozbiljan, kompaktan, da odradimo to što trener od nas traži. Eto, protiv Dinama smo odlično počeli, igrali super i onda - pad koncentracije. U Evropi protivnik stvara šanse posle tvojih najmanjih grešaka. Toga ne sme da bude".

Na potpuni fokus poziva i Jankovićev saigrač u vezi, Marko Jevtović.

"Moramo da počnemo da pobeđujemo, a koga ćemo ako ne Skenderbeg, ekipu iz četvrtog šešira. Ambicija je jasna. Naravno, respektujemo protivnika, odlična su ekipa. Izbacili su Dinamo iz Zagreba, ali jednostavno, da bismo uradili ono što nam je cilj u Evropi, moramo da pređemo preko ovakvih protivnika", ističe Jevtović u razgovoru za Informer i dodaje:

"Politika nas ne interesuje, sport je van svega toga. Gledamo samo kako da pobedimo. Svejedno nam je da li je protivnik iz Albanije, odavde, odande...".

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar